€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Năvodari, distracție la cote maxime cu Smiley și Connect-R

Ştire online publicată Luni, 01 August 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Cele trei zile de distracție și nebunie de la Năvodari s-au încheiat aseară cu un mega concert, în care piesa de rezistență a fost Connect-R. Mii de năvodăreni, dar și foarte mulți turiști și chiar constănțeni, au petrecut un week-end plin de muzică de calitate și de bună dispoziție pe stadionul Flacăra din Năvodari.

Sărbătoarea Năvodariului a început vineri seara, când tonul distracției a fost dat de Ruby, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu, Ileana Ciuculete, Bianca Ioana, Aurel Moga și Denisa Lucan.

După ce au dansat și cântat cu favoriții lor, năvodărenii și-au putut stinge setea și potoli foamea la terasele amenajate special pentru ei. 
 

Ziua de sâmbătă l-a adus pe scenă pe Smiley, probabil cel mai îndrăgit artist din România la ora aceasta. Cu binecunoscutul său șarm, acesta a adus în inima Năvodariului cele mai tari piese ale sale: „Insomnii”, „Pierdut buletin”, „Acasă”, „Oarecare” sau „I wish”. Alături de el, au mai cântat Sandra, Minodora, Rustic, Neluțu Măgurean, Monik Angel, Andrada Cârciumaru și Iuliana Pușchilă (mândria Constanței la show-ul „Vocea României”).

Tot sâmbătă seară, pe scenă a fost primit cu aplauze primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, care le-a mulțumit năvodărenilor pentru sprijinul lor și i-a asigurat că le va fi în continuare aproape. Seara s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii, alături de mesajul „La mulți ani, Năvodari!”


Maratonul distracției la Năvodari s-a încheiat duminică seara, pe muzica lui Connect-R.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7413 secunde