Năvodari - bani mai mulți pentru investiții. Bugetul orașului e pe plus

385
2
Năvodari - bani mai mulți pentru investiții. Bugetul orașului  e pe plus - navodari-1411903832.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din orașul Năvodari s-au întrunit în ședință ordinară pentru a vota rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al orașului, precum și alte proiecte foarte importante pentru comunitatea locală.

Ședința, condusă de viceprimarul Florin Chelaru, s-a desfășurat fără probleme, consilierii votând în unanimitate toate cele 21 de proiecte aflate pe ordinea de zi.

Cel mai important proiect pentru Năvodari a fost rectificarea pozitivă a bugetului orașului, ceea ce înseamnă că sumele suplimentare încasate vor fi utilizate pentru investiții necesare dezvoltării comunității. Acest lucru vine ca un imbold în plus în procesul de modernizare a orașului, în condițiile în care Primăria Năvodari derulează proiecte de investiții de zeci de milioane de euro. Nu trebuie amintite decât proiectul de modernizarea și lărgire a drumului dintre Năvodari și Constanța, reabilitarea parcurilor din oraș, construirea unui centru de afaceri și a unui aqua park, ridicarea unei piețe de pește.

"Proiectele noastre nu se opresc aici. În curând se va depune documentația pentru lărgirea șoselei dintre Năvodari și Ovidiu. Este vorba de 10 km de drum cu câte două benzi pe sens, cu două sensuri giratorii, pasaje pietonale care să ne dea posibilitatea accesului la Piața de Pește. Oricum, Năvodariul va avea o cu totul altă față", anunțau în urmă cu câteva săptămâni oficialitățile locale din Năvodari.

Tot la capitolul proiecte, Primăria dorește să construiască și un mare centru de cantonament. În plan se află construirea a cinci terenuri de fotbal, polo și rugby. Astfel ar fi atrași foarte mulți bani către bugetul local prin aducerea multor echipe care ar urma să își desfășoare cantonamentele la această bază sportivă care ar avea ca model stațiuni precum Antalya sau Albena.

De asemenea, în cadrul ședinței de consiliu, aleșii locali au adus în discuție și situația locuințelor sociale. Viceprimarul Florin Chelaru a reamintit că cei care beneficiază de aceste locuințe trebuie să nu aibă datorii către Primăria Năvodari, aceasta fiind una dintre regulile care trebuie să fie respectate atunci când contractul de închiriere se dorește a fi prelungit.

Tot pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local au mai figurat proiecte importante pentru viața sportivă și cea educațională a comunității. Atât meritele rugbiștilor de la Club Sportiv Năvodari cât și cele ale unui elev eminent au fost recunoscute prin alocarea unor sume din buget pentru premiere.

Comentează știrea

haahaa
29 septembrie 2014
foarte bine

Daca nu sa mai furat normal ca este +

navodarean
4 octombrie 2014
???

canalizare pe strazile tractorului, lanului, corbului si altele cind faceti? Asta e un serviciu indispensabil pentru o localitate ce se vrea oras.Bine ca va-ti facut voi acolo in zona de vile toate facilitatile pe cind pe strazile mai sus mentionate sta apa pe strazi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1922 secunde