Municipalitatea din Medgidia a premiat copiii talentați

111
Municipalitatea din Medgidia a premiat copiii talentați - medgidia2-1449233738.jpg

Articole de la același autor

Municipalitatea din Medgidia sprijină cu fiecare ocazie copiii merituoși, talentați, muncitori și creativi și ca în fiecare an, în luna decembrie, Moșul vine cu daruri pentru ei. Cum sărbătoarea lui Moș Nicolae, ocrotitorul copiilor, bate la ușă, autoritățile locale au pregătit mici cadouri pentru toți cei 400 de copii care activează la cercurile Casei de Cultură "Ioan N. Roman" din Medgidia și pentru BiblioVoluntari.


Copiii au adus și anul acesta numeroase premii și trofee la Medgidia, câștigate atât la concursuri din țară cât și din străinătate. Festivaluri de dans, canto, concursuri de pictură, pian sau chitară, oriunde au participat au făcut cinste municipiului și au urcat pe podium, aducând acasă premiile I, II sau III și chiar trofee. Bibliovoluntarii care au transformat biblioteca Medgidia, filiala nord în o a doua casă pentru zeci de copii cu care desfășoară diferite activități precum atelierele de creație sau lectura poveștilor au fost și ei răsplătiți cu această ocazie.


Cei aproximativ 400 de copii și tineri au primit darurile pentru toată munca depusă de-a lungul anului de către mesagerul Moșului, primarul Marian Iordache.


"Energia, talentul și bucuria celor mici mă încarcă cu sentimente de bucurie, pentru că ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil? Le mulțumesc atât celor mici, cât și celor mai mari, părinții și instructorii lor, pentru toată munca depusă și îi felicit pentru talentul și dăruirea de care dau dovadă cu fiecare participare la concursuri! Le urez sărbători fericite, liniștite și pline de bucurie, multă sănătate și putere de muncă în continuare!", a declarat edilul Marian Iordache. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Pagina a fost generata in 0.5462 secunde