€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Moș Nicolae le-a făcut o bucurie copiilor din Năvodari

Ştire online publicată Sâmbătă, 05 Decembrie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
Ajutoarele lui Moș Nicolae au pornit la drum și au făcut prima oprire la Năvodari. Și cum toți copiii au fost cuminți și buni, răsplata a fost pe măsură. În loc de nuielușe au primit prin mesagerii moșului, angajați ai Primăriei Năvodari, multe surprize.

Așa că toți copiii din localitate, de la creșă până la liceu, și-au pregătit vineri ghetuțele și au stat cuminți în bancă în așteptarea darurilor.

Dimineață, în timp ce erau atenți la ore, unii având chiar și lucrare de control sau test, pe ușă au intrat trimișii Moșului cu brațele pline de cadouri. Cei mici au dat asigurări că au fost cuminți și că merită să fie răsplătiți. Unii i-au așteptat cu cântecele de iarnă, alții colorând și confecționând felicitări și decorațiuni pentru sărbătorile ce bat la ușă.

Darurile care vestesc sosirea lui Moș Nicolae au fost împachetate cu drag de reprezentanții autorității locale pentru copiii din oraș.

Astfel, Consiliul Local Năvodari și Primăria Năvodari au pregătit 5.700 de pachete pentru cei mici, valoarea fiecărui cadou fiind de 23 lei, fără TVA.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8505 secunde