Mona Pivniceru, noul ministru al Justiției

359
1
Mona Pivniceru, noul ministru al Justiției - mona-1345749673.jpg
Fostul magistrat Mona Piv-niceru a depus, ieri, jurământul de investitură în funcția de ministru al Justiției, în fața președintelui interimar Crin Antonescu. La ceremonia care a avut loc la Palatul Cotroceni, au participat președintele interimar al Senatului, Petru Filip, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și premierul Victor Ponta, precum și ministrul Culturii, Puiu Hașotti. 


Menționăm că președintele interimar Crin Antonescu a semnat, ieri, decretul privind numirea în funcția de ministru al Justiției a Monei Maria Pivniceru, a informat Administrația Prezi-dențială. Totodată, Antonescu a semnat decretul privind eliberarea Monei Pivniceru din funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție prin demisie. 


Tot ieri, Consiliul Superior al Magistraturii a luat act de cererile de demisie ale Monei Pivniceru atât din magistratură, cât și din cea de membru al CSM.



Comentează știrea

Hanibal
24 august 2012
se vrea ministru

E greu de inteles cum un om dedicat meseriei sale,care si-a cucerit un renume si o inalta pozitie sociala,sa accepte cu atata usurinta o functie politica,cu riscul ca in cele trei luni pana la alegeri sa se compromita datorita unor imbecili de guvernanti condusi de Ponta penalistiul-copy.Daca vor proceda toti in acest fel,noi,prostimea,pe cine ne mai putem baza ca in viitor sa avem parte de o Justitie mai buna,de specialisti dedicati profesiei pana la sacrificiu daca este cazul.Dna Mona da un exemplu prost tinerilor care vor sa faca o reala cariera in profesia lor,si-i detrmina sa creada ca numai prin politica pot parveni la bogatie si faima.Laureatii premiului Nobel ,savanti renumiti, si alte celebritati nu au fost membrii de partid si nu au facut politica partizana.Ba dimpotriva.dar asa-i cand musca atrasa de miere ajunge sa aterizeze pe un rahat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7544 secunde