Modernizarea străzilor, în atenția administrației din Cernavodă

558
Modernizarea străzilor, în atenția administrației din Cernavodă - modernizareastrazilordincernavod-1456161220.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din Cernavodă au inclus pe lista proiectelor cu finanțare guvernamentală și etapa a treia a extinderii rețelei de termoficare. Aceasta prevede construirea a cinci puncte termice în cartierele Nord, I.D. Chirescu și Cartierul Nou, dar și construcția rețelei de circuite secundare pentru aceste zone. Obiectivul acestui proiect este de a furniza încălzire și apă caldă menajeră pentru alte 400 de gospodării din aceste cartiere de case.


În altă ordine de idei, cei responsabili de modernizarea orașului au în vedere și străzile din localitate. În acest sens, primarul Gheorghe Hânsă spune că, odată cu încălzirea vremii, administrația locală va demara o amplă acțiune de reabilitare a părților carosabile și a trotuarelor din localitate. 


"Investiția va fi acoperită din bugetul local, urmând a fi modernizate 12 artere, dintre cele mai deteriorate în urma lucrărilor de extindere a rețelei de termoficare. Este în plan și reabilitarea șoselei de centură, pentru care se va demara și o procedură de accesare de fonduri europene.


Odată cu modernizarea străzilor, se va lua în calcul înființarea unui serviciu de transport în comun, dar și construirea unei rețele de piste pentru biciclete", a spus primarul Gheorghe Hânsă. 


El a mai explicat că, pentru demararea acestui proiect, primăria va întocmi un studiu de trafic și va elabora un plan de mobilitate urbană, iar investiția va fi finanțată cu fonduri europene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Social : Atenție, se oprește apa  în Cernavodă!
Pagina a fost generata in 0.5797 secunde