Mitingul PSD / Sute de mii de membri de partid, aduși la București

209
Mitingul PSD / Sute de mii de membri de partid, aduși la București - mitingpsd60345700-1528538871.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 9 iunie 2018, București. Astăzi are loc mitingul PSD împotriva abuzurilor la care Liviu Dragnea și-a propus să aducă sute de mii de oameni chiar în Piața Victoriei, pentru a manifesta "Pentru prosperitate, nu pentru securitate". Lideri din partid au vehiculat cifre uriașe: ar putea veni 400 000 de oameni la mitingul care denunță abuzurile din justiție, dar și "statul paralel". Practic, după cum a spus Liviu Dragnea: "Va fi un miting foarte mare". Ce e drept, organizat de PSD, chiar în fața propriului Guvern. 


Mitingul PSD,"Pentru prosperitate, nu pentru securitate", începe la ora 20.00, chiar în fața Guvernului, locul în care în 2017, au avut loc protestele #Rezist, cu 200 000 de oameni. Organizarea a fost una minuțioasă, fiecare organizație județeană a primit un document de la centru cu indicații clare de la secretarul general al PSD, Marian Neacșu: fiecare om trebuie să fie îmbrăcat în alb sau în straie populare, să aibă pliant cu strofele imnului, dar și lanterne mici sau telefoane cu lanterne.

Pe de altă parte, încă de la orele 8.30, uniii susținători PSD erau deja în Piața Victoriei. Mai exact, sunt organizatori de la organizația București. Aceștia au spus că au venit la mitingul PSD de bunăvoie, nesiliți de nimeni. Mai mult, neagă că cineva ar fi primit bani pentru a veni să manifesteze împotriva abuzurilor:

Pe lângă organizațiile din țară, la mitingul PSD vor participa și liderii partidului, dar și premierul, miniștrii. Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Eugen Teodorovici, Florin Iordache, Nicoale Bădălău au confirmat că vor participa la miting.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9061 secunde