€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Miting pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 20 Noiembrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța
Miting pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose, la Constanța - fondmitingbogdanhutucapnl1-1511104630.jpg
Partidul Național Liberal Constanța organizează, astăzi, 20 noiembrie, un miting de susținere a moțiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului Tudose. 


Potrivit organizatorilor, traseul mitingului este Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanta și va avea loc între orele 16.30 – 19.30. 


Vineri, reprezentanții PNL și USR au depus moțiune de cenzură și solicită retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei, atacul la Justiție și scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abrogarea OUG care au generat haosul fiscal.


Moțiunea de cenzură este intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. Semnatarii moțiunii de cenzură solicită și promovarea unui buget de stat pentru anul 2018 cu o pondere semnificativă a investițiilor și cu un nivel al deficitului substanțial sub 3%, precum și reformarea instituțiilor și companiilor care gestionează aceste investiții publice. Ei cer și abandonarea oricăror proiecte de natură să afecteze independența Justiției ori menite să dilueze sau să dezincrimineze infracțiuni, iar Parlamentul, într-o colaborare instituțională cu Consiliul Legislativ, să pună ordine în legislație.


„Actuala guvernare PSD-ALDE a reușit, într-un timp record, să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale - de la sănătate și educație, la fiscalitate, justiție sau infrastructură. În mai puțin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coșul de gunoi promisiunile făcute în campanie și, odată cu ele, speranțele românilor într-un trai mai bun. Beneficiile unei creșteri economice substanțiale au fost anulate de măsurile populiste și haotice luate în economie de cuplul de economiști de renume mondial Dragnea - Tudose împotriva mediului de afaceri și a contribuabililor onești din această țară”, susțin semnatarii moțiunii.
În plus, parlamentarii PNL și USR mai susțin că programul de guvernare a fost o iluzie, iar actuala guvernare a devenit ilegitimă prin minciună. 


Semnatarii mai acuză actuala guvernare că a bulversat pe toată lumea cu modificările aduse Codului fiscal deoarece fără explicații clare, fără un studiu de impact, fără dialog și susținere din partea patronatelor și sindicatelor, împotriva tuturor, au impus această harababură fiscală.


De asemenea, parlamentarii PNL și USR susțin că actuala guvernare a eliminat plafonarea contribuțiilor sociale, a plafonat indemnizațiile pentru creșterea copilului, a reintrodus supraacciza la carburanți, a majorat taxarea contractelor part-time, iar Liviu Dragnea „insistă” să atace independența Justiției.


„Veniți alături de noi! Traseul mitingului este Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanța. E nevoie de presiunea socială asupra tuturor parlamentarilor din județ pentru a-i determina să voteze moțiunea de cenzură. România nu mai poate fi guvernată prin sfidare, ticăloșie și minciună. Implică-te pentru a opri batjocura PSDragnea! Sprijină moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PSDragnea - Tudose”, au transmis liberalii constănțeni.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6407 secunde