Miting pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose, la Constanța

309
3
Miting pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose, la Constanța - fondmitingbogdanhutucapnl1-1511104630.jpg

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal Constanța organizează, astăzi, 20 noiembrie, un miting de susținere a moțiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului Tudose. 


Potrivit organizatorilor, traseul mitingului este Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanta și va avea loc între orele 16.30 – 19.30. 


Vineri, reprezentanții PNL și USR au depus moțiune de cenzură și solicită retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei, atacul la Justiție și scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abrogarea OUG care au generat haosul fiscal.


Moțiunea de cenzură este intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă". Semnatarii moțiunii de cenzură solicită și promovarea unui buget de stat pentru anul 2018 cu o pondere semnificativă a investițiilor și cu un nivel al deficitului substanțial sub 3%, precum și reformarea instituțiilor și companiilor care gestionează aceste investiții publice. Ei cer și abandonarea oricăror proiecte de natură să afecteze independența Justiției ori menite să dilueze sau să dezincrimineze infracțiuni, iar Parlamentul, într-o colaborare instituțională cu Consiliul Legislativ, să pună ordine în legislație.


"Actuala guvernare PSD-ALDE a reușit, într-un timp record, să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale - de la sănătate și educație, la fiscalitate, justiție sau infrastructură. În mai puțin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coșul de gunoi promisiunile făcute în campanie și, odată cu ele, speranțele românilor într-un trai mai bun. Beneficiile unei creșteri economice substanțiale au fost anulate de măsurile populiste și haotice luate în economie de cuplul de economiști de renume mondial Dragnea - Tudose împotriva mediului de afaceri și a contribuabililor onești din această țară", susțin semnatarii moțiunii.
În plus, parlamentarii PNL și USR mai susțin că programul de guvernare a fost o iluzie, iar actuala guvernare a devenit ilegitimă prin minciună. 


Semnatarii mai acuză actuala guvernare că a bulversat pe toată lumea cu modificările aduse Codului fiscal deoarece fără explicații clare, fără un studiu de impact, fără dialog și susținere din partea patronatelor și sindicatelor, împotriva tuturor, au impus această harababură fiscală.


De asemenea, parlamentarii PNL și USR susțin că actuala guvernare a eliminat plafonarea contribuțiilor sociale, a plafonat indemnizațiile pentru creșterea copilului, a reintrodus supraacciza la carburanți, a majorat taxarea contractelor part-time, iar Liviu Dragnea "insistă" să atace independența Justiției.


"Veniți alături de noi! Traseul mitingului este Stadionul Portul - Bld. Ferdinand - Bld. Tomis - Prefectura Constanța. E nevoie de presiunea socială asupra tuturor parlamentarilor din județ pentru a-i determina să voteze moțiunea de cenzură. România nu mai poate fi guvernată prin sfidare, ticăloșie și minciună. Implică-te pentru a opri batjocura PSDragnea! Sprijină moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PSDragnea - Tudose", au transmis liberalii constănțeni.


Comentează știrea

rex
20 noiembrie 2017
Lichelism!

Sunt curios sa vad cati vor fi in strada si vor rade fara motiv si care vor fi aplaudati de cei din turmele inepte si infecte a unui nazist imputit!

Lazar
20 noiembrie 2017
Miting la C-ta

D-mni PNL-sti treceti prin fata biroului parlamentarului PNL de C-ta Boroianu Robert Aurel,aveti grije ca omul voteaza cu PSD,aveti grije sa nu va filmeze,omul face parte din grupare infractionala organizata in fraude cu firme ca asta e specialitatea lui si prietenul lui Marin Costica,poate citeste si dl economist Nemtu Iulian de la IPJ C-ta.

DODO
20 noiembrie 2017
in strada sau in parlament ?

fara majoritate este greu .Daca ar fi fost corect si democratic reprezentati in parlament cei din diaspora acum psd era la arhivele istoriei precum candidatii lor la prezidentiale PSD = P enali S emidocti D emagogi adica lichele inculte Astia sint rezultatul nazuintelor alegatorilor lor Cine se aseamana se aduna ca de ...prost la prost trage Expl tipic : REX

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4338 secunde