Mircea Titus Dobre: "Ponta s-a retras temporar!"

132
2
Mircea Titus Dobre:

Articole de la același autor

Mircea Titus Dobre, parlamentar PSD Constanța, a declarat acum câteva minute că șeful partidului social democrat Victor Ponta nu și-a dat demisia de la conducerea formațiunii, ci doar "s-a retras temporar". Amintim că ieri seară, Victor Ponta și-a anunțat decizia pe facebook de "a nu mai ocupa nici o funcție de conducere" în PSD, până la momentul în care își va demonstra nevinovăția față de acuzațiile care îi sunt aduse în justiție.

Comentează știrea

costy
13 iulie 2015
afaceri

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Gelu
13 iulie 2015
Mircea Titus Dobre

Mai Dobre si Fii,Ponta trebue sa plece de urgenta ca e Hot,Mincinos,Sarlatan si Escroc si ne face tara de Kakat an vazu lumi cred ca ai anteles,cred ca si pe voi daca va ia DNA cu cornuletele date la copii si voi plecati la urgenta,ciocu mic dar mic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4656 secunde