Mircea Pintilie ar putea intra în luptă cu Moinescu și Iordache pentru câștigarea Primăriei Medgidia

3053
41
Mircea Pintilie ar putea intra în luptă cu Moinescu și Iordache pentru câștigarea Primăriei Medgidia - mirceapintilie4-1334065461.jpg

Articole de la același autor

Cu două luni înaintea alegerilor locale, reprezentanții USL Constanța au stabilit că la această competiție nu vor avea candidat comun pentru Primăria Medgidia.

Astfel, la alegerile din 10 iunie, PNL va merge în continuare pe mâna actualului primar Marian Iordache cu care speră să mai obțină un mandat în fruntea administrației din Medgidia.

Totodată, PSD va avea propriul candidat pentru fotoliul de edil al Medgidiei. În acest context, social-democrații nu au decis, deocamdată, care va fi candidatul PSD pentru Primăria Medgidia deoarece nu a fost finalizat sondajul de opinie comandat de PSD. Cu toate acestea, în competiția internă a partidului a intrat actualul președinte al PSD Medgidia, Luminița Vlădescu dar și fostul primar Mircea Pintilie.

"Este adevărat că se face un sondaj de opinie în care am fost și eu inclus dar nu se cunoaște rezultatul. Până nu văd pe ce poziție mă aflu rămân rezervat în privința candidaturii mele. În plus, chiar dacă va fi să candidez la Primăria Medgidia pot să spun de acum că nu voi face o campanie privind proiecte mincinoase deoa-rece nu sunt de acord cu o cam-panie în care să spun minciuni", a declarat Mircea Pintilie pentru "Cuget Liber".

De partea cealaltă, membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PDL Constanța au stabilit că partidul va merge la alegeri tot cu un fost primar, mai exact cu Dumitru Moinescu. În prezent, el este consilier local din partea PDL.

De altfel, decizia membrilor Biroului Permanent Județean al PDL Constanța de a-l desemna pe Dumitru Moinescu ca posibil candidat la Primăria Medgidia, coincide și cu dorința acestuia.

"Mi s-a propus acest lucru, iar eu am fost de acord. Nu aveam cum să nu fiu de acord să nu candidez când văd ce se întâmplă acum la Primăria Medgidia. Toate proiectele care se pun în practică acum, sunt proiectele mele, cele din mandatul 2004-2008. Concret, eu m-am zbă-tut pentru a obține aceste proiecte și finanțare pentru ele. De când este Iordache primar la Medgidia nu a adus niciun ban la buget", a declarat Dumitru Moinescu.

În ceea ce privește candidatura lui Moinescu la funcția de primar, democrat-liberalii constănțeni au stabilit că acesta va fi candidatul PDL la alegerile pentru Primăria Medgidia din luna iunie deoarece în urma unor sondaje făcute în localitate, Moinescu ar fi pe primul loc la o diferență destul de mare de actualul primar Marian Iordache chiar dacă îi atârnă o tinichea grea de coadă, respectiv o condamnare penală.

După cum deja se știe, anul trecut, magistrații de la Curtea de Apel Constanța l-au condamnat pe Dumitru Moinescu la șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de favorizare a infractorului. Decizia magistraților Curții de Apel Constanța a venit la patru ani după comiterea faptei și asta după ce alte două instanțe l-au găsit nevinovat.

Surse din interiorul PDL Constanța au spus că anunțarea oficială a candidaturii lui Dumitru Moinescu va avea loc la data de 21 aprilie.

Comentează știrea

41 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
Jeny
11 aprilie 2012
Votam Moinescu !!!!!!!!!!!!!!!!

Moinescu este cel mai bun pentru primarie !!! El are proiecte viabile pentru acest oras si ne-a stat alaturi si in opozitie !!! Nu a parasit nici macar o clipa medgidienii !!! In schimb Iordache are numai promisiuni mincinoase, toate venite pe final de mandat !!! Pintilie este un oportunist !!! Unde ne-a fost timp de 8 ani ??? Nu i-a placut opozitia in Consiiul Local ??? El vine doar cand se poate mulge Medgidia ??? Nici macar nu este membru PSD !!!! Vine sa fure munca altora de ani de zile !!! De ce a plecat din PSD dupa ce a ratat alegerile ???? Unde a fost cand PSD si PNL au votat sa vina RAJA in Medgidia ? Il durea in cur de noi ??? Si acum vrea primar ??? Cine vine din partea PSD-ului si PNL-ului vine impotriva noastra a medgidienior !!!! AFARA CU RAJA DIN ORAS !!!

Lute
11 aprilie 2012
M-am saturat de Carolina !!!

Cine voteaza Pintilie, voteaza Carolina !!!

medgidian
11 aprilie 2012
Candidat fara proiecte !!!

Ce proiecte are Pintilie ??? Candidezi la primarie fara a avea idee ce vei face in urmatorii patru ani de mandat ??? Sau patru ani se gandeste si apoi mai vrea inca patru ani ca sa realizeze ce a gandit ??? NOI VREM PARCUL INDUSTRIAL !!!! VOTAM MOINESCU !!!!

Vasile
11 aprilie 2012
Carolina l-a falimentat pe Pintilie !!!

Bai, tataie !!! Ti s-au terminat lovelele de vrei sa candidezi dupa 8 ani de zile ??? S-au ti-a mancat Carolina banii si acum vrei sa te alimentezi din banii orasuui ???

Lute
11 aprilie 2012
Baada pentru Pintilie !!!

In genunchi se puse printul , Si-ncepu a se ruga Carolina esti frumoasa, Vreau sa fi amanta mea !!!

Dorian
11 aprilie 2012
Iordache e pierdut !!!

Iordache este disperat !!! El spera intr-un USL cu Mircea Pintilie ca sa poata lua ca Viceprimar !!! Dar greselile trecutului il urmaresc !!!

vera
11 aprilie 2012
Paun nu-si facut treaba!

Directorasul Paun nu isi facu treaba bine si lasa nepazite portile cimitirului, la concluzia asta am ajuns cand am auzit ca Pintilie a evadat de pa Romana. Mare suparare in sanul gastii lui Iordache, insa roate se invarte si in viata primesti si pentru bune dar si pentru rele. Nu ne-a surprins aparitia acestui ZOMBI, era de asteptat sunt speriati de cetatenii si de impotrivirea lor pentru actuala conducere.

Ionica
11 aprilie 2012
O Carolina geambala!

Daca dictatura Carolinei va fost utila, realegeti-l pe Pintilie, sa vina din nou dumneaei cu fite si nasuri in vant. Asta vrea Medgidia, sa fie condusa de o fosila? Pai noua asta ne trebuie un expirat? Medgidia s-a desteptat si stie ce e bine pentru ea. Iluzii desarte Pintilie!

ara
11 aprilie 2012
Bunica era mai buna!

Poate daca ar fi candidat bunica ar fi avut mai multe sanse decat babacul de Pintilie, sincer ce ne aduce un fost mare hot al bogatiei orasului? Pana nu demult zicea ca are bani sa mai traiasca inca 2 vieti, ce mai cauta de ce vrea sa ne distruga definitiv, oare pentru ca el nu iubeste Medgidia?

nechifor
11 aprilie 2012
La batranete o iei...

Cu cat inaintezi in varsta incepi sa o iei asa usor tra-la-la, cum poate sa se mai gandeasca Pintilie ca va mai pupa vreodata scaunul primariei, poi orasul are nevoie de un batranel ce deabi isi taraie basinile? Sunt tare curios sa vad ce proiecte are daca are! Titi Moinescu e tare si-i sperie, scot mortii din groapa sa lupte cu el, ma bufneste rasul poi Titi l-a batut in 2004 cand era Pintilie pe val apoi acum cand vine din randul 2!!!!!!!

41 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5909 secunde