Ministrul Varujan Vosganian, obligat să-și retragă proiectul de pe site

172
Ministrul Varujan Vosganian, obligat să-și retragă proiectul de pe site - 12461-1362041297.jpg
Biroul de presă al guvernului a făcut, astăzi, următoarele precizări în legătură cu informațiile apărute în presă referitoare la un așa-zis program de disponibilizări în 16 companii de stat din energie:


"Guvernul României nu a discutat și nu a aprobat un astfel de proiect. Așa cum a declarat primul-ministru Victor Ponta ieri, singurul proiect susținut de Guvern este unul referitor la prelungirea unor termene prevăzute în OUG 116/21.12.2006.
Proiectul afișat pe site-ul Ministerului Economiei nu a fost prezentat Guvernului României și nu este susținut de acesta. Primul-ministru i-a cerut ministrului economiei, Varujan Vosganian, să retragă acest proiect de pe site-ul ministerului și să clarifice acest subiect, precum și să identifice persoanele care au avansat un asemenea document fără aprobarea guvernului."


Nu este prima dată când, în urma scandalurilor mediatice, premierul Victor Ponta își obligă subordonații să-și retragă proiectele de acte normative. Astfel s-a întâmplat și în cazul reglementării referitoare la majorarea taxelor locale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4689 secunde