Ministrul Turismului, Mircea Dobre, promovează România la Madrid

180
Ministrul Turismului, Mircea Dobre, promovează România la Madrid - psd101438608703-1494508857.jpg
Ministrul Turismului participă, astăzi, la Madrid, la o serie de activități menite să contribuie la creșterea vizibilității României pe plan international și promovarea țării noastre ca destinație turistică.


Astfel, pe parcursul a două zile, ministrul Mircea Titus Dobre s-a întâlnit cu tur-operatori din România și Spania, a discutat cu secretarul de stat pentru turism din cadrul Ministerului Energiei, Turismului și Agendei Digitale din Spania, Matilde Asian,și a găzduit, la Ambasada României în Spania, evenimentul dedicat promovării Deltei Dunării și candidaturii României pentru un mandat la Consiliul Executiv al Organizației Mondiale a Turismului. Astăzi, ministrul participă la reuniunea Consiliului Executiv al OMT.


Proiectul de promovare a României ca destinație turistică este organizat în contextul derulării la Madrid a reuniunii Consiliului Executiv al Organizației Mondiale a Turismului (OMT) și a manifestațiilor dedicate Anului Internațional al Turismului Sustenabil pentru Dezvoltare – 2017, la care Ministrul Mircea-Titus Dobre a fost invitat să participe în calitate de observator. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3581 secunde