€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Ministrul propus al Energiei explică importanța domeniului: Fără energie nu se aprinde becul

Ştire online publicată Luni, 29 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul propus al Energiei, Anton Anton, a declarat, luni, că Energia este unul dintre domeniile ”cruciale” ale economiei, deoarece fără ea nu se aprinde becul și nu funcționează telefonul, el precizând că nu își va schimba adresa de e-mail, deoarece el este ”profesorul de fluide”. 


Comisiile permanente pentru Politică economică, reformă și privatizare, respectiv Industrii și servicii din Parlament l-au validat, luni, pe candidatul ALDE, Anton Anton, pentru funcția de ministru al Energiei, cu 44 de voturi „pentru” și 13 „împotrivă”.


”Eu cred că Energia este unul dintre domeniile cruciale ale economiei. Asta nu am inventat-o eu. Nu avem energie, nu se aprinde becul. Nu avem energie, nu funcționează telefoanele. Nu avem energie, nu funcționează nimic. Există filme suficiente, apocaliptice, în care lipsa de energie ne duce într-o altă societate. De aceea cred că Ministerul Energiei trebuie să elaboreze o strategie națională cu o viziune clară și limpede”, a declarat Anton Anton după validarea în comisiile de specialitate din Parlament.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7108 secunde