Ministrul Oprea: "Jandarmeria Română a dovedit că este o structură modernă"

84
Ministrul Oprea:

Articole de la același autor

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat că în ultimii ani Jandarmeria Română a dovedit că este o structură modernă, capabilă să asigure românilor exercitarea cu bună credință a drepturilor și libertăților fundamentale.

"Preluarea recentă de către România a președinției Forței de Jandarmerie Europene, precum și prezența activă în cadrul unor organisme ce reunesc instituții similare europene sunt un reper al bunei cooperări demonstrate în cadrul misiunilor desfășurate sub egida OSCE, NATO și a Uniunii Europene. În actualul context regional, România are avantajul unei structuri militarizate eficiente care contribuie esențial la securitatea internă și, implicit, la consolidarea statutului țării noastre de furnizor de stabilitate în regiune și în Europa", a afirmat Oprea astăzi, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, cu ocazia sărbătoririi a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, potrivit unui comunicat al MAI. 


Ministrul Afacerilor Interne i-a felicitat pe toți jandarmii pentru modul în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și i-a asigurat, în continuare, de întregul sprijin. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4545 secunde