Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, anunț important despre Programul Rabla

502
Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, anunț important despre Programul Rabla - ministrulmediuluiprogramulrabla-1552943972.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Mediului, vicepremierul Grațiela Gavrilescu, a anunțat,  ieri, la Digi24, că Programul "Rabla 2019" va demara până pe 5 aprilie, iar Guvernul și-a propus să aloce, la fel ca și anul trecut, fonduri pentru un număr de până la 50.000 de vouchere.


"Știu că foarte mulți români așteaptă demararea Programului Rabla 2019. Anul trecut am reușit să îl pornim în februarie. Anul acesta nu a fost posibil, din cauza tergiversării total nejustificate a promulgării bugetului de stat. Și deși nu Guvernul și nu Parlamentul sunt responsabile pentru acest blocaj, ne cerem noi scuze românilor, dacă alții nu au curajul să își asume! La fel ca și anul trecut, noi suntem deja pregătiți de lansare. Și, la cum arată calendarul astăzi, ne angajăm să demarăm Programul Rabla până pe 5 aprilie", a spus Grațiela Gavrilescu.


Potrivit ministrului Mediului, prin Programul Rabla s-au casat aproximativ 700.000 de autovehicule vechi, care au fost înlocuite cu peste 550.000 de modele nepoluante. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5091 secunde