Ministrul MApN, Mihai Fifor, vizită de lucru la Washington

155
Ministrul MApN,  Mihai Fifor,  vizită de lucru  la Washington - ministrulmihaififor-1505662680.jpg
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, va efectua în perioada 17-22 septembrie o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington, potrivit unui comunicat transmis de către Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Din delegație vor face parte șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, secretarul de stat pentru armamente, Florin Lazăr Vlădică, și alți șefi de structuri centrale din minister.

Pe timpul vizitei, ministrul Apărării Naționale se va întâlni cu secretarul Apărării, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidențial pentru securitate națională, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA și cu reprezentanții principalelor companii din industria de apărare americană, precizează sursa citată.

Delegația va participa, de asemenea, la o ceremonie militară, unde ministrul Mihai Fifor va depune o coroană de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut din Arlington National Cemetery.

Parteneriatul strategic cu SUA este unul din pilonii fundamentali ai apărării și securității în România, contribuind în mod direct la consolidarea profilului euro-atlantic al acesteia, și rămâne esențial în actualul mediu complex de securitate regional și internațional, mai menționează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3112 secunde