€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Ministrul Justiției din Madagascar: „Radu Mazăre va fi predat justiției din România“

Ştire online publicată Miercuri, 15 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, va fi predat justiției din România, a declarat, ieri, pentru publicația L'Express de Madagascar, ministrul Justiției din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo.


L'Express de Madagascar scrie în ediția sa online că dosarul pentru extrădarea lui Radu Mazăre înaintat de autoritățile române a fost primit de Ministerul de Externe din Madagascar, care urmează să îl predea Ministerului Justiției. 


Potrivit publicației citate, Mazăre, care se află deja în a șaptea zi de arest la poliția din Anosy, a fost deja notificat. 
El ar fi cerut azil în Madagascar, iar protecția sa este de competența Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați (UNHCR).
Conform unor surse din cadrul UNHCR citate sub protecția anonimatului de către L'Express de Madagascar, Mazăre „are dreptul de a aștepta răspunsul la cererea sa, care este examinată de Înalta Curte de Justiție (n.r. - din Madagascar), proces prevăzut la 21 ianuarie 2020. În acest timp, nu îl putem forța să părăsească țara în care a cerut azil“. 


Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat, luni, că a fost predat autorităților din Madagascar dosarul pentru extrădarea fostului primar al municipiului Constanța Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare pentru retrocedarea ilegală a mai multor terenuri.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37459 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Cultură-Educație
ieri, ora 10:14 Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română 6080 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română
Actual
azi, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2097 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1911 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9655 secunde