€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Ministrul Fifor susține că europarlamentarul Dan Nica a fost amenințat cu moartea

Ştire online publicată Luni, 20 August 2018. Autor: Carmen MOCANU
Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, susține propunerea colegului său de partid, eurodeputatul Dan Nica, de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august, precizând că acesta a fost amenințat cu moartea pentru demersul său.


„Ieri, și susțin cu tărie această propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost amenințat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primește astfel de amenințări și nu putem permite perpetuarea și accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societății românești. De aceea această comisie trebuie constituită de îndată. Guvernele se schimbă de către majorități parlamentare rezultate în urma votului democratic și nu prin violențe puse la cale în stradă”, a scris ministrul Apărării, Mihai Fifor, pe Facebook. 


Sâmbătă, liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a cerut înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru declarațiile președintelui Klaus Iohannis referitoare la proteste, spunând că acesta a făcut acuzații dure la adresa Jandarmeriei, fără să aibă dovezi. Dan Nica a mai susținut că șeful statului nu este interesat de stingerea conflictelor din societate, ci vrea escaladarea lor pentru câștiguri electorale.


„Încă din seara protestelor, președintele Iohannis a lansat o serie de acuzații dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi și informații operative. Acest fapt denotă rea-voință și dorința evidentă de a stimula și mai mult violențele existente. Ca și Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câștiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanțat din surse obscure. Cred că s-au depășit niște limite democratice în acest război politic și consider necesară înființarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică”, a declarat Dan Nica, prin intermediul unui comunicat de presă al PSD. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7419 secunde