€ 4.7142
£ 5.3592
$ 4.1491

Mai multe ştiri online:

Ministrul Fifor susține că europarlamentarul Dan Nica a fost amenințat cu moartea

Ştire online publicată Luni, 20 August 2018. Autor: Carmen MOCANU
Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, susține propunerea colegului său de partid, eurodeputatul Dan Nica, de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august, precizând că acesta a fost amenințat cu moartea pentru demersul său.


„Ieri, și susțin cu tărie această propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost amenințat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primește astfel de amenințări și nu putem permite perpetuarea și accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societății românești. De aceea această comisie trebuie constituită de îndată. Guvernele se schimbă de către majorități parlamentare rezultate în urma votului democratic și nu prin violențe puse la cale în stradă”, a scris ministrul Apărării, Mihai Fifor, pe Facebook. 


Sâmbătă, liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a cerut înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru declarațiile președintelui Klaus Iohannis referitoare la proteste, spunând că acesta a făcut acuzații dure la adresa Jandarmeriei, fără să aibă dovezi. Dan Nica a mai susținut că șeful statului nu este interesat de stingerea conflictelor din societate, ci vrea escaladarea lor pentru câștiguri electorale.


„Încă din seara protestelor, președintele Iohannis a lansat o serie de acuzații dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi și informații operative. Acest fapt denotă rea-voință și dorința evidentă de a stimula și mai mult violențele existente. Ca și Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câștiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanțat din surse obscure. Cred că s-au depășit niște limite democratice în acest război politic și consider necesară înființarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică”, a declarat Dan Nica, prin intermediul unui comunicat de presă al PSD. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2501 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Monden
ieri, ora 10:11 Foto : Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig 1922 vizite, 0 comentarii Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8155 secunde