Ministrul Dușa, vizită în Portugalia

93
Ministrul Dușa, vizită în Portugalia - mirceadusa-1437378064.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, efectuează luni și marți o vizită în Portugalia, unde se va întâlni cu piloții români și cu personalul tehnic care se află la pregătire pe avioanele F16.

Conform unui comunicat de presă al Ministerului Apărării, în programul de luni sunt cuprinse activități la Comandamentul Forțelor Terestre din Porto și la centrele de excelență în domeniul cercetării și dezvoltării.

Marți, la Baza Aeriană de la Monte Real, ministrul Dușa va avea convorbiri bilaterale cu omologul portughez, José Pedro Aguiar-Branco, și o întâlnire cu personalul militar român care se instruiește pentru trecerea pe aeronave F-16 Fighting Falcon.

Duminică, ministrul Dușa s-a aflat la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la Câmpia Turzii, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, unde au avut loc exerciții demonstrative, la care au participat mii de persoane.

"De aici o să plec direct spre Portugalia și mâine (luni — n.r.) voi fi, chiar de Ziua Aviației, la piloții noștri și la personalul tehnic care se află la pregătire pe avioanele F16, la invitația ministrului portughez. Voi face o vizită oficială, dar una dintre zile este dedicate întâlnirii cu piloții români și cu personalul tehnic care se află la pregătire în Portugalia", a precizat Mircea Dușa la Câmpia Turzii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5823 secunde