Ministrul Carmen Dan: "Consilierii mei au ales să renunțe la indemnizații"

206
4
Ministrul Carmen Dan:

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, ieri, că cei cinci consilieri ai săi au anunțat că renunță la indemnizația pe care o primesc pentru că lucrează la cabinetul de demnitar.


Carmen Dan a spus că ei au luat această decizie pentru că situația lor a fost intens mediatizată și imaginea Ministerului Afacerilor Interne este afectată. 


"Plecăm de la adevărul că a cumula pensia și salariul nu este o ilegalitate. Acest lucru l-au acceptat toți. Discuția a fost îndreptată spre cât de moral este să beneficiezi de acest cumul. Vreau să vă spun că toți cei cinci consilieri ai mei, care sunt în situația de a cumula pensia cu salariul, mi-au spus că situația poate fi remediată într-un singur fel. Mi-au spus că expunerea aceasta publică a situației lor, deși nu s-a nominalizat și nu s-a vorbit decât la modul general despre acest lucru, afectează imaginea Ministerului și îl vulnerabilizează. Prin urmare, au decis să solicite aprobarea mea de a ieși din această situație. Cum nu există posibilitatea să renunți la pensie, au ales să renunțe la indemnizație. Au ales să plece din aceste poziții și în același timp s-au oferit să rămână lângă mine și să facă activitatea fără să fie remunerați", a afirmat Carmen Dan.


Ea a precizat că toți consilierii săi sunt oameni cu experiență, care au "activitate recunoscută în spate" și care au muncit în minister peste 20 de ani.


Comentează știrea

SEVER
10 august 2017
.................

ce fata de batuta de soarta, insipida fara expresie. parca se intreaba ce dracu cauta acolo unde se afla. inspira mila. in mod sigur se simtea mai in ralgul ei ca secretara de scoala......

a-mirabilis
10 august 2017
mentinerea rutinei pe gratis?

Bai neneaca,fata asta isi da seama ce vorbeste.?Cat altruism din partea unor ,,oameni de bine''?Nu vor sa plece de la ,,macelerie''nici alungati cu joarda.Doamna mini-stresa,prin pensionare se mai premeneste institutia,se mai schimba conceptia,se mai fac ,,descoperiri de noi inteligente''.Daca vrei ,,sfaturile lor'',invita-i saptamanal la cite o cafea,dar nu de la protocol,si o sa primesti tot cea ce doresti.Dupa parerea mea este o mare prostie sa angajezi un pensionar in aceiasi institutie pentru a mentine ...rutina.Chiar asa ,vrei sa te credem ca aia renunta la un mic ghiseft.Astia sint in organigrama,functiile nu sunt bugetate?

BIBI
10 august 2017
CONSILIERII

cel mai bun lucru pe care ar putea sa-l faca "CONSILIERII TAI" ar fi sa te sfatuiasca sa te duci de unde ai venit :secretara de scoala. este,cred, cel mai superior post pe care il poti ocupa.

AUREL
10 august 2017
VAI MAMA EI

HABAR NU ARE CE CAUTA IN ACEASTA FUCTIE ...!VAI MAMA EI ...DAR SI A NOASTRA CU ASTFEL DE MINISTRII....!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5385 secunde