Mincă a schimbat yalele Primăriei Mangalia

774
2
Mincă a schimbat yalele Primăriei Mangalia - ionminca-1326114581.jpg
Liderul PC Ion Mincă s-a deplasat în cursul acestei zile la Primăria Mangalia decis să pună în aplicarea prevederile legale care îi permit să ocupe biroul de viceprimar al Primăriei Mangalia. Mincă spune că, după ce a fost înștiințat de către prefect că cele două hotărâri ce vizau funcția de vice au fost anulate, a mers la primărie, unde a pus mâna pe ștampile și a schimbat yalele de la biroul lui Sorin Andrei și de la cel al secretarului Mangaliei.

"M-au anunțat de la Prefectură să mă duc la primărie, pentru a-mi prelua atribuțiile. Mi-au fost predate ștampilele primăriei fără probleme. Am schimbat yalele de la biroul meu și de la cel de secretar și ne apucăm de treabă. Sunt multe probleme care necesită soluționare rapidă. Important ar fi ca și consilierii să colaboreze pentru sunt 10-12 persoane care nu-și urmăresc decât interesele personale", a spus Mincă.

Comentează știrea

Theodora
9 ianuarie 2012
un bun gospodar

Bine a-ti venit la Primaria Mangalia D-le Minca,oamenii va cunosc poate de peste 30 ani mereu a-ti dat o paine la oameni si a-ti fost un bun Gospodar.Sper din tot sufletul ca toti din Primarie sa va sprijine si sa reusiti sa faceti lumina acolo in Primarie si Mangalienii sa fie multumiti.Dumnezeu sa va ajute.Un om de buna credinta.

Carmen
10 ianuarie 2012
Cand nu ai de ales!

Oare nu mai exista in Mangalia alti oameni de caracter decat cei doi? Minca si Tusac...pe minca il stiu de cand vindea tigari pe colt la Bulevard si statea la taifas cu toti tiganii din mangalia..prietenie la catarama..iar tusac un arivist si-un parvenit.Si oamenii astia vor sa ne reprezinte?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.388 secunde