Mai multe ştiri online:

Mihai Tudose se va duce personal cu demisia la Palatul Cotroceni

Ştire online publicată Marţi, 16 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul demisionar Mihai Tudose vrea să îi înmâneze personal demisia sa președintelui Klaus Iohannis, au declarat, pentru Realitatea TV, surse guvernamentale.


Guvernul a informat luni seara că adresa oficială privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marți la Administrația Prezidențială. 


"Premierul Mihai Tudose și-a înaintat în această seară demisia din funcție, urmând ca, potrivit Legii de organizare și funcționare a Guvernului, să fie transmisă Administrației Prezidențiale, în cursul zilei de mâine, o adresă oficială în acest sens", se arăta în comunicatul Executivului.

Potrivit sursei citate, ulterior, președintele Klaus Iohannis va emite decretul de vacantare a postului. 


"Conform procedurilor, președintele României, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din funcție a prim-ministrului Mihai Tudose și va emite decretul de vacantare a postului, precum și decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidențiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial", preciza comunicatul Executivului.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8751 secunde