Mihai Răzvan Ungureanu, ales președinte al Partidului Forța Civică

316
Mihai Răzvan Ungureanu, ales președinte al Partidului Forța Civică - 4-1347018593.jpg
Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales, astăzi, la Convenția Națională a Partidului Forței Civice, președinte al acestui partid, cu 944 voturi "pentru" și 7 voturi "împotrivă", el fiind singurul candidat.

La prezentarea candidaturii sale la funcția de președinte al partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că acest partid s-a născut prin generozitate și nu va ceda loc intereselor de grup, ci se va angaja la construirea unei Românii "așa cum trebuie" în secolul XXI.

"Nu avem voie să fim inerți. Nu avem voie să asistăm la felul în care o putere dezarticulată încearcă să nenorocească o țară și o națiune, democrația și libertățile cetățenilor. Responsabilitatea noastră este să stăm împotriva celor care vor răul nostru și de a oferi politic.  Demnitatea, responsabilitatea civică, loialitatea față de țară și națiune sunt valorile în care credem", a mai spus Ungureanu.

El a arătat că îi invită pe români să fie alături de partidul Forța Civică și că va încerca să fie așa cum doresc românii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6957 secunde