Dragnea despre Gorghiu:

"Mi se pare grav că o doamnă îi dictează președintelui României ce să facă"

171

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că i se pare grav faptul că Alina Gorghiu, copreședinte PNL, îi dictează președintelui Klaus Iohannis ce să facă, în condițiile în care aceasta a precizat recent că Dragnea nu va ocupa funcția de prim-ministru al României atâta timp cât actualul șef al statului va rămâne la Cotroceni.

"În primul rând, nu am știut că doamna e avertizor. Știam că e semi-președinte la un partid. În al doilea rând: dincolo de penibilul intervenției și al declarației, mie mi se pare foarte grav că o doamnă, indiferent cum o cheamă, îi dictează președintelui României ce să facă sau, și mai grav, ce să nu facă. Pentru că nu este o declarație oficială de la Cotroceni. Dacă va apărea, o comentez fără ezitări. În al treilea rând: noi vom discuta de variante de prim-ministru de la PSD doar după alegeri. Pe noi ne interesează să vorbim despre ce facem pentru România", a precizat Liviu Dragnea.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, că viitorul premier va avea "sânge liberal", punctând că atât timp cât președinte este Klaus Iohannis liderul social-democraților Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3839 secunde