Medicul Romeo Rezeanu, noul copreședinte de la municipiu al PNL Constanța

288
Medicul Romeo Rezeanu, noul copreședinte  de la municipiu  al PNL Constanța - mediculromeorezeanu-1433173214.jpg

Articole de la același autor

În cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Constanța, "aripa fostului PDL" l-a numit în funcția de copreședinte al Organizației Municipale a noului PNL pe medicul Romeo Rezeanu. El are 47 de ani, este specialist în domeniul medicinii dentare, este căsătorit și are doi copii.

"Interacțiunea prin intermediul profesiei mă face să fiu un om în mijlocul oamenilor. Discuțiile zilnice cu oamenii mă fac să înțeleg mult mai bine ceea ce se întâmplă în jurul nostru, fie că este vorba de politică, fie că este vorba de viața de zi cu zi sau de nevoile cetățenilor. Vă pot spune că atât experiența celor șapte ani ca medic militar, cât și activitatea mea în mediul privat, din 2001, mi-au dat puterea de a vedea diferitele fețe ale vieții", a transmis Romeo Re-zeanu.

Noul copreședinte va avea rolul de a se implica activ în procesul de fuziune dintre fostul PNL și fostul PDL, în vederea armonizării celor două echipe în pregătirea campaniei pentru alegerile locale din 2016.

Funcția de copreședinte al PNL Constanța din partea fostului PDL rămăsese vacantă după ce senatorul Gigi Chiru s-a suspendat din toate funcțiile pe care le avea în partid, ca urmare a unui proces penal care se află pe rolul instanțelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0344 secunde