Mazăre: "Sunt de acord cu eutanasierea câinilor"

6027
43
Mazăre:
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă că este pentru eutanasierea câinilor fără stăpân.

"Câteodată când merg cu bicicleta și sar la mine să mă muște, vreau să îi omor. Dacă mă întrebați și vreți să răspund din suflet, sunt pentru eutanasierea lor pentru că în nicio țară din lume nu am văzut ce este la noi. Cred că trebuie omorâți, dar nu voi decide eu", a declarat edilul Constanței. Acesta a specificat că soarta patrupezilor va fi decisă printr-un sondaj de opinie la nivelul populației. De asemenea, consultarea se va face atât pe pagina de internet a primăriei cât și prin telefon.

Comentează știrea

43 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
admirator
25 noiembrie 2011
Interesant...

ce neputincios a ajuns, dintr-o data, primarul... Depinde cum va fi organizata consultarea. Si de cite ori va putea vota un individ.......... Iar pagina aia de internet cind se va organiza? Totusi, problema este pusa gresit. Pe noi nu ne intereseaza ce vor face cu maidanezii. Noi dorim luarea lor de pe strazi. PUNCT. In rest, sa se spele pe cap cu ei. Ca numarul lor a ajuns atit de mare, datorita "milei" lor. Si "neputinte" in fata iubitorilor care aruncau cu borcane in hingheri, sau in lipsa legilor necesare. Asa ca domnul primar sa se gindeasca la eliberarea strazilor, in primul rind. Sigur, si biciclistii au de suferit, si copii, si femeile etc. Dar nu trebuie sa se opreasca la "nu vor oamenii eutanasiere"! Cred ca asta vor decide, in spatele usilor inchise. Ci sa gaseasca solutii -ieftine- pentru eliberarea strazilor! Asta se doreste de la onor conducerea. Nu scuze!

ana maria fatu
25 noiembrie 2011
A m

Daca face chestia asa, sigur va pierde alegerile. Oamenii suporta multe, dar nu cruzimea de dragul cruzimii.

stan si bran
25 noiembrie 2011
Tabloul de epoca

Un tablou de o sensibilitate extrema: BICICLETA, JAVRA SI CAINII. Bicicleta o fi marca WW1940 si mazare echipat in costum de epoca tot din 1940(marca al III-lea Reich)

admirator
25 noiembrie 2011
@ana maria fatu

asa e, fetita aia omorita a fost o cruzime de dragu' cruzimii; la fel miile de muscati ce au scpata cu viata din intimplare. dar cu ce dureri si tratamente... Intreaba si cateii de apartament pe care stapinii trebuie sa-i in brate cind trec prin haite de maidanezi... si caii, magarusii, biciclistii, copii, femeile, batrinii, nevazatorii si cainii lor insotitori. Uiti ca toti cainii sunt animale de prada. Iar dresarea lor este doar un pojghita subtire. Iar la puii de maidanezi, dresare nexam! Reapar instinctele primare. In ce priveste alegerile... rezultatul lor e deja stabilit. Si nesimtirea fata de victimele maidanezilor timp de peste 10 ani, isi va spune cuvintul. Alaturi de altfel de greseli. Cred ca si acum va lasa maidanezii pe strazi, caci.... "nu vor vrea oamenii".Au prea multi bani de sifonat pe seama lor, ca sa faca ceva.

Miruna
25 noiembrie 2011
nu-mi vine sa cred....il urasc pe mazare dar recunosc cand spune ceva normal...bravo,legumo...

dar pana acum de ce nu a spus-o clar, e un lucru bun ce il propune,se ascundea?ii era frica sa nu vada maidanezoofilii sau s-a razgandit?=) ) hai mai,radule,ai spus si tu un lucru inteligent in ultimii 8 ani si nu vroiai sa il rec.pana acum ca sa nu se vada clar ce spui si crezi ?=) ) ,fii si tu curajos ,fii mai vocal-ca ong urile 4 labe -,asuma-ti si poate te voteaza m.multi decat cateva babe si mosi maidanezoofili ,casnice fara ocupatie ,oligofreni care te votau pana acum doar majoritatea constantenilor ne-am saturat de caini maidanezi

dogcatcher
25 noiembrie 2011
mai mult curaj

Toti constantenii sint de fapt deacord cu disparitia ciinilor intrun fel sau altul principalul sa fie fara durere si sa nu stii cum.Chiar daca nu o vor arata corect la un sondaj public de rusine sa nu fie etichetati barbari oricind isi vor da votul celui care va scapa orasul de ciini . E necesar sa devenim un orss civilizat unde sa te poti plimba ,face sport,copii sa se joace fara pericol .A devenit obsesie,un tic se te uiti in toate partile cind mergi pe strada sa nu fii atacat,nu mai vorbesc de noptile nedormite din cauza latratului. Ce naiba hai sa terminam odata ori ciinii ori noi asa se procedeaza si occident in caz de forta majora si nu mai zic nimic de cruzime.

Miruna
25 noiembrie 2011
dogcatcher ,asa se intampla de multe ori

o minoritate agresiva si f.vocala-in cazul de fatza maidanezoofilii care urla in parlament sau scriu pe m.multe nickuri- domina o majoritate tacuta si care nu se implica..e exact ca in situatia cainilor de lg blocuri ,1-2-3 persoane demente sau singuratici sau pensionari fara ocupatie hranesc maidanezii la o scara de bloc si restul 1-2-3 blocuri indura fara sa spuna nimic;fireste ca nu sustine nimeni omorararea lor brutala ci luarea de pe strazi iar daca primaria nu are bani de padocuri,asta e,sa ii eutanasieze..

Hingheru
25 noiembrie 2011
Un criminal...

La ce declaratii te poti astepta de la un nemernic...era normal sa spuna asa ceva...noroc ca in orasul acesta mai sint oameni normali care vor impiedica o asemena ticalosie...a,si inca ceva: eu propun sa facem un sondaj de opinie ca sa il eutanasiem pe Mazare - sa nu se mai chinuie si sa nu ne mai chinuie...

CARMEN
25 noiembrie 2011
EUTANASIEREA CAINILOR MAIDANEJI

CE DRAGUTI AU VOTAT OMORAREA CAINILOR SI NU EUTANASIEREA LOR .COSTA BANI .CEI CARE MAI SUNT OAMENI GANDITI VA CA ACEST LUCRU SA FACUT PT CA BANII CARE ERAU PT STERILIZAREA LOR SUNT IN BUZUNARELE CELOR CARE NE CONDUC SA NE FIE RUSINE CA ACCEPTAM ASA CEVA SI CA MERGEM LA BISERICA DUPA CE VOTAM CRIMINALII SI VOM FI COAUTORI DA ,ATACA UN CAINE IN MOMENTUL CAND ESTE LOVIT ,SCHILODIT ,ASA SE APARA,NU ARE GURA SA CEARA CLEMENTA.TREBUIE SA I AJUTAM NOI CEI CARE AVEM UN PIC DE SUFLET.IAR MAZARE SA TACA DIN GURA CA DE ATATA PLIMBARE I SA TOPIT CREERUL, A PROMIS LOCUITE PT TINERI CE VRAJEALA ,IAU TOT CEI CU BANI DE CE NU A FACUT PRECUM VILA CU RATA LA PRIMARIE SI NU LA BANCI ATUNCI AR FI FOST DE AJUTOR TINERILOR ASTEA SUNT PROBLEME SI NU CAINII CARE NU FAC RAU NIMANUI,SAU MAI VRETI NISTE BANI PT COSNITA CA NU AVETI SARACII DE VOI RUSINE SA VA FIE DAIA SUNT ATATIA COPII CRIMINALI PT CA AM UITAT SA I INVATAM SA IUBEASCA SI ANIMALELE COPILUL CARE VA IUBI ANIMALELE NU VA DA IN CAP, NU VA VIOLA NICIODATA.GANDITI VA PE TERMEN LUNG CE VREM O GENERATIE SENSIBILA SI CU FRICA DE DUMNEZEU ORI VREM O GENERATIE DE ROBOTI INSENSIBILI?

Ionescu
25 noiembrie 2011
Nu omorati cainii! Sunt suflete!

Daca sufletul tau, omule care vrei sa ucizi cainii neajutorati, ar fi intrupat intr-al unui caine,ti-ar conveni sa fii ucis?! Una din cele 10 porunci din Biblie este "SA NU UCIZI!" Solutia civilizata ar fi sterilizarea si, nu peste mult timp, vor disparea pe cale naturala.

43 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cum va scăpa Constanța de maidanezi?
Pagina a fost generata in 0.2089 secunde