Claudiu Palaz, despre sondajul Cuget Liber:

"Mazăre și Nicușor ar trebui să-și facă griji, electoratul și-a pierdut încrederea"

2139
13

Prefectul Claudiu Palaz a comentat procentul obținut în sondajul realizat de ziarul Cuget Liber, menționând că plasarea sa pe locul trei la nivel de județ este onorabilă în condițiile în care niciodată nu și-a exprimat în mod oficial intenția de a candida.

Palaz a explicat că, în opinia sa, cei care ar trebui să își facă probleme sunt Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre, care deși sunt "candidați de profesie" și se află pe scena politică de o perioadă bună de timp, au "reușit" să strângă împotriva lor peste 50% din populația sondată. De asemenea, prefectul a criticat atitudinea celor care sunt prezenți în sondaj cu un procentaj mic și se doresc a fi contracandidații lui Mazăre și Constantinescu, dar nu fac nimic în privința aceasta.
"Eu nu am optat spre nimic, nici pentru Primăria Constanța, nici pentru Consiliul Județean și cred că procentul meu ține și de acest lucru pentru că în ochii oamenilor nu m-am plasat niciodată ca opțiune oficială de vot. Până la urmă, notorietatea unui candidat depinde de acest lucru. Din câte am discutat și cu apropiații mei, consider că este un procent bun și un loc trei onorabil la nivel de județ, având în vedere modul în care m-am plasat la nivelul opiniei publice. Pentru că eu nu mi-am dorit altceva decât să fiu un prefect bun, nu să-mi creez o imagine pentru o eventuală candidatură", a menționat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

"Sondajul ar trebui să-i pună pe gânduri pe candidații oficiali"
Prefectul consideră că procentajul de 49,8% reprezentat de persoanele care refuză să îl aleagă pe Nicușor Constantinescu ca opțiune de vot pentru Consiliul Județean se datorează și acțiunilor întreprinse de el și faptului că, încă de la venirea sa, Prefectura Constanța a stat cu ochii pe activitatea conducerii Primăriei și pe cea a CJC.
"Cred că cei care ar trebui să își facă probleme sunt cei care se află deja în cursa pentru primărie și pentru Consiliul Județean și care, potrivit sondajului, au o notorietate negativă de peste 45%. Din câte știu eu, singurii despre care se știe în mod oficial că vor candida sunt Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre. Aceștia, spre deosebire de mine, care nu am avut legătură cu scena politică, sunt candidați de profesie, s-au aflat în curse electorale de multe ori. Și nu sunt singurii din sondajul Cuget Liber aflați în această situație. Mă uit aici la domnul Hașotti și alții, care au o notorietate sau care se vor a fi contracandidați, dar nu fau ăcut altceva decât joc de glezne pe lângă Mazăre și Nicușor, mai mult decât două declarații n-am văzut. În ceea ce mă privește, acțiunile pe care le-am avut împotriva lor, toate sancțiunile și plângerile penale, toate au fost cauzate de ilegalitățile făcute de ei. Nu am făcut acest lucru pentru a mă plasa într-o cursă electorală. Într-un fel consider că procentajul negativ pe care cei doi l-au obținut mi se datorează, pentru că până la venirea mea în Prefectură nu s-a luptat nimeni să arate ce fac cu adevărat cei doi și am reușit să scot asta în ochii opiniei publice. Însă, eu nu am făcut asta din poziția de contracandidat. De aceea cred că ceilalți, care își doresc cu adevărat să candideze și se plasează împotriva lor în cursă în mod oficial, ar fi trebuit să își pregătească din timp campania! Eu sunt onorat pentru faptul că m-am clasat pe locul trei și mă bucur că electoratul și-a dat seama de ceea ce fac cei doi și datorită acțiunilor mele doza de încredere acordată lor a scăzut", a explicat Claudiu Palaz.



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Dan Radulian
22 ianuarie 2012
Mare mincinos

Acest prefect hot si capatuit dupa afaceri cu terenuri ar trebui sa taca si sa se uite ce este in tara! Ajunge cate prostii a facut ! Multi oameni sufera de pe urma lui !

Constanta
23 ianuarie 2012
Ihi

Ti s-a parut tie ca strigau aia la prefectura despre ei? Sau la Cotroceni? :)

doru
23 ianuarie 2012
ai vrea tu la borcanul cu miere( tu si cu tintarii tai)

Pai sondajul e facut de ziarul sluga !

ath
23 ianuarie 2012
Democratia s-a nascut in Babilon

Din cauza asta,romanul nu vede care este deosebirea intre babilonie si democratie.Istoric,se poate vorbi despre o democratie autentica in Bizant,la Inalta Poarta,in Tarile Romane,la Moscova si in unele tari asiatice.La curtea sultanilor,supusii obisnuiau sa se tavaleasca in praf,la vederea sultanului.Principiul asta democratic s-a pastrat si la noi.Alegeri democratice la Moscova:Medvedev-Putin,Putin-Medvedev, Medvedev-Putin,Putin-Medvedev.Alegeri democratice la Phenian:Kim Jong-dau,Kim Jong-nam,Kim Jong-fugi.Democratie la Tiraspol:presedintele Igor Smirnov a fost schimbat cu Igor Smirnov dupa numai trei mandate.Sa nu ne facem griji ca alternanta la putere se va respecta si la noi .Cine crede ca Mazare va candida si anul asta,se inseala amarnic.S-au facut multe greseli tovarasi,constantenii sunt nemultumiti, va spune Miron Mitrea.Tovarsul Mazare s-a abatut de la linia partidului.Ca sa ne pastram afacerile in famiglie,noi il propunem pentru functia de primar pe tovarasul Rotita Angrenaj,zis Decebal Fagadau. Tovarasul are origine sanatoasa,este muncitor,si poseda un certificat de garantie ISO 666 semnat de Vanghelie.Astrele s-au aliniat si zodiacul este favorabil.De bucurie ca a fost eliberat din functie dar isi va pastra functia,tovarasul Junglosu' va pleca intr-o calatorie de 12 ani in jurul lumii.La Constanta treaba merge bine,va spune tovarasul Miron Mitrea si multumit va pleca sa se odihneasca in Austria.

Aha !
23 ianuarie 2012
Pentru Ihi de la nr. 2

Băi Ihi, nu vezi că ești prost, cum vrei să strige boschetarii ăia de la Prefectură și Cotroceni "jos Mazăre și Constantinescu" ?, când ei erau lingăii și boșorogii analfabeți ai mârlanului Mazăre ?!!

antispaga
23 ianuarie 2012
spaga

asata vorbeste care asteapta spaga de la eoliene la cogealac si pestera , mai alexandra spunei ma adevarul nu-l mai pupa in fund...spunei in fata ca e un jeg de comunist...cat mai rezisti la ziarul asta sa lauzi si sa canti osanale conducatorilor iubiti

Gigi Chi(o)ru & tanti Nutzi
23 ianuarie 2012
Stai in chilotii tai kakati si nu-ti mai face griji pentru altii

Prefectul asta mononeuronal, ca toti pedeleii dealtfel, se si vede castigator al Primariei si Consiliului Judetean in acelasi timp. Dupa cum singur spune, ca, incă de la venirea sa, Prefectura Constanța a stat cu ochii pe activitatea conducerii Primăriei și pe cea a CJC, va dati seama cata munca de Prefectura a dus lingo-dorsalul asta ca sa-i cunoasca electoratul realizarile. Mars bai jeg uman, sclav portocaliu, vierme infect, lichea submediocra, urca in VW-ul (tau) Touareg al Prefecturii si du-te pe circuitul de la Adamclisi, singura ta realizare(probabil) si sa nu te mai intorci.

GIGI
23 ianuarie 2012
Palaz

Acest prefect, decat sa ii atace pe cei care si-au anuntat candidatura la cele 2 functii, mai bine s-ar gandii de 2 ori si ar face front comun cu aceia. Cu totii stim ca prin vorbele sale incearca sa il atace pe Gigi Chiru, care in comparatie cu el este un om de nota 10 nu un inganfat care face abuz de functia pe care o are si le da tuturor peste nas.Palaz ar trebui sa se gandeasca ca in caz ca ajunge Usl-ul la putere(Doamne fereste!) o sa si-o ia peste bot rau de tot. O intrebare pentru domnul Prefect. Cu terenurile de la Limanu, 2 mai si Vama Veche, ce vrea sa faca sau vrea sa zica ca nu are nici o implicare, in vanzarea acelor terenuri sub pretul pietei?

io
23 ianuarie 2012
prefect

mai palaz povsteste cetatenilor cum ai parlit terenurile de la Lumina si Corcu lasand niste amarati sa planga si acumn dupa ele.Propun sa iti schmbi numele si sa te numesti " palaz cel cinstit"

LIZETA
23 ianuarie 2012
Istoria se repeta

Aici toti aveti mare curaj!Sa il infruntati fata in fata pe PALAZ nu puteti pentru ca va tremura chilotii pe voi de frica.Ascundetiva pe unde puteti ca o sa dam cu otrava pentru gindaci, soareci si sobolani!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Palaz cere anularea avizului de protest
Pagina a fost generata in 0.5085 secunde