Marionetele liberale și votul pentru tomberon

6736
6
Marionetele liberale și votul pentru tomberon - fotocarmenmocanu-1507273740.jpg

Articole de la același autor

De două zile, de când a fost arestat administratorul firmei Polaris, liberalii constănțeni au amuțit de tot. Când să salveze și ei Constanța și-a băgat DNA-ul coada și au pierdut, pentru moment, aplauzele pe care le așteptau. Și, probabil, nu numai atât !


După ce au organizat două conferințe de presă, în care au aruncat foc pe gură și pe nări cu referire la tranzacția pe care primarul Decebal Făgădau o solicita ca să încheie litigiul cu Polaris, liberalii s-au sucit și și-au arogat titlul de salvatorii Constanței. 


Mai precis, această tranzacție stabilea, pe scurt, renunțarea de către Polaris la încasarea celor 91 de milioane de euro sub formă de penalități, cu condiția achitării a 14 milioane de euro, sumă rezultată din ajustările tarifare neacordate de Primăria Constanța începând cu anul 2011.


"Să votăm așa ceva este o ilegalitate !", au strigat liderii PNL roșii la față, mai ceva ca semafoarele din intersecții. 


Și s-au abținut la prima ședință pe motiv că un vot pentru această hotărâre consfințea o ilegalitate. La numai câteva zile, cinci baieți și două fete, de la PNL, s-au încolonat la semnalul PSD-ului și s-au prezentat la o nouă ședință. Ca să salveze Constanța ce ar fi fost executată silit de firma lui Martin. Și au dat votul care, în urmă cu doar două zile, în opinia acelorași liberali, era un vot ilegal. 


"Suntem salvatorii Constanței ! Fără votul nostru, Constanța ar fi fost executată silit de Polaris", s-au bătut cu pumnii în piept liderii de la PNL Constanța. 


Nu este pentru prima dată când liberalii constănțeni se sucesc. Adică, votează prima dată într-un fel iar a doua oară se răzgândesc. Ceea ce poate însemna, ori că nu sunt stăpâni pe situație, ori că, între primul vot și cel de-al doilea, se negociază "ceva". Niște firimituri, desigur, pentru că liberalii din Constanța au ciugulit mereu din palma pesediștilor.


Ce demonstrează PNL cu aceste proiecte în care își schimbă opțiunile de la o zi la alta ? Simplu ! Că au rămas aceleași marionete ale PSD-ului, la Constanța. Și atunci să vă fie clar, baieți ! La Constanța nu o să fiți niciodată pe locul întâi, iar dacă o să continuați în stilul ăsta, nu mai apucați nici doi !     


Comentează știrea

Gogu
6 octombrie 2017
USL

USL trăiește la Constanta ! Dovada ? In informațiile din articol ! Psdistul vopsit in galben , Dragomir , a pus la conducerea Pnl , alte slugi ale PSD-ului ! Hutuca , Boroianu , popa ăla adventist de la municipiu !

DODO
7 octombrie 2017
compromis

daca inteleg bine erau doua situatii : ori se vota ,,ilegal ,, ori se plateau 91 mil E .Ce ar fi fost mai bine pt oras ?

mihai
7 octombrie 2017
un partid slab

Felicitari ! O radiografie corecta a ceea ce sint liberalii de astazi.

documentati-va
8 octombrie 2017
s-a aplicat indicele de inflatie

Documentati-va de unde provin banii datorati primariei firmei de salubritate.Conform normelor europene de reglementare lunar se aplica un indice de inflatie pentru prestari servicii .Pentru cei ce nu stiu ce reprezinta un indice de inflatie : Indicele preturilor de consum (IPC) masoara evolutia de ansamblu a preturilor marfurilor cumparate si a tarifelor serviciilor utilizate de catre populatie intr-o anumita perioada (perioada curenta), fata de o perioada anterioara (perioada de baza sau de referinta). Indicele preturilor de consum se calculeaza numai pentru elementele care intra in consumul direct al populatiei, fiind excluse: consumul din resurse proprii, cheltuielile cu caracter de investitii si acumulare, dobanzile platite la credite, ratele de asigurare, amenzile, impozitele etc., precum si cheltuielile aferente platii muncii pentru productia agricola a gospodariilor individuale. Periodicitate Lunara Surse de date Cercetarea statistica privind preturile de consum detalii Metodologie Indicele preturilor de consum se calculeaza numai pentru elementele care intra in consumul direct al populatiei, fiind excluse: consumul din resurse proprii, cheltuielile cu caracter de investitii si acumulare, dobanzile platite la credite, ratele de asigurare, amenzile, impozitele etc., precum si cheltuielile aferente platii muncii pentru productia agricola a gospodariilor individuale. Indicele preturilor de consum se calculeaza ca un indice de tip Laspeyres cu baza fixa. Indicele preturilor de consum se determina prin agregari succesive, pe baza preturilor/tarifelor inregistrate pentru bunurile care fac obiectul consumului direct al populatiei. Indicii preturilor calculati pentru fiecare sortiment (pe baza mediei geometrice a indicilor la nivel de varietate) se agrega la nivel de post de cheltuieli, grupe de marfuri si servicii si la nivel de indice general, prin aplicarea ponderilor constante corespunzatoare anului de baza (t-2). Utilizarea ponderilor constante permite masurarea evolutiei preturilor in timp, evitandu-se influenta modificarilor structurale.

europeanu
9 octombrie 2017
Hotii !

ne lasi cu indicele ??? Firma polaris este o firma de hoti care face afaceri cu hotii din primaria Constanta. Punct. Restul sunt vrajeli pentru populimea votanta din hc.

Răspuns la: s-a aplicat indicele de inflatie
Adăugat de : documentati-va, 8 octombrie 2017
Documentati-va de unde provin banii datorati primariei firmei de salubritate.Conform normelor europene de reglementare lunar se aplica un indice de...
Mihai
17 octombrie 2017
Reporter acid

Observ , dar nu ma mir ce acida a devenit doamna reporter Carmen Mocanu , toyusi atunci cand guverna Mazare in perioada de iarna eram bombardati cu reclamele dirmei Polaris la televiziunea de casa Neptun , dar pe strada zapada era de un metru si asteptam cu totii sa se incalzeasca afara si sa se topeasca . In fapt circuitul era simplu , primaria platea Polaris pentru serviciile prestate, aceasta deconta chiar daca nu le presta si isi facea reclama la televiziune, banii intra apoi in buzuranele gastii Strutinski, Mazare si Constantinescu. Atunci nu mai erati atenta la interesul cetaneilor ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.136 secunde