Mai multe ştiri online:

Marionetele liberale și votul pentru tomberon

Ştire online publicată Vineri, 06 Octombrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
De două zile, de când a fost arestat administratorul firmei Polaris, liberalii constănțeni au amuțit de tot. Când să salveze și ei Constanța și-a băgat DNA-ul coada și au pierdut, pentru moment, aplauzele pe care le așteptau. Și, probabil, nu numai atât !


După ce au organizat două conferințe de presă, în care au aruncat foc pe gură și pe nări cu referire la tranzacția pe care primarul Decebal Făgădau o solicita ca să încheie litigiul cu Polaris, liberalii s-au sucit și și-au arogat titlul de salvatorii Constanței. 


Mai precis, această tranzacție stabilea, pe scurt, renunțarea de către Polaris la încasarea celor 91 de milioane de euro sub formă de penalități, cu condiția achitării a 14 milioane de euro, sumă rezultată din ajustările tarifare neacordate de Primăria Constanța începând cu anul 2011.


„Să votăm așa ceva este o ilegalitate !”, au strigat liderii PNL roșii la față, mai ceva ca semafoarele din intersecții. 


Și s-au abținut la prima ședință pe motiv că un vot pentru această hotărâre consfințea o ilegalitate. La numai câteva zile, cinci baieți și două fete, de la PNL, s-au încolonat la semnalul PSD-ului și s-au prezentat la o nouă ședință. Ca să salveze Constanța ce ar fi fost executată silit de firma lui Martin. Și au dat votul care, în urmă cu doar două zile, în opinia acelorași liberali, era un vot ilegal. 


„Suntem salvatorii Constanței ! Fără votul nostru, Constanța ar fi fost executată silit de Polaris”, s-au bătut cu pumnii în piept liderii de la PNL Constanța. 


Nu este pentru prima dată când liberalii constănțeni se sucesc. Adică, votează prima dată într-un fel iar a doua oară se răzgândesc. Ceea ce poate însemna, ori că nu sunt stăpâni pe situație, ori că, între primul vot și cel de-al doilea, se negociază „ceva”. Niște firimituri, desigur, pentru că liberalii din Constanța au ciugulit mereu din palma pesediștilor.


Ce demonstrează PNL cu aceste proiecte în care își schimbă opțiunile de la o zi la alta ? Simplu ! Că au rămas aceleași marionete ale PSD-ului, la Constanța. Și atunci să vă fie clar, baieți ! La Constanța nu o să fiți niciodată pe locul întâi, iar dacă o să continuați în stilul ăsta, nu mai apucați nici doi !     


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7465 secunde