Măriilor, stați acasă! Matei vine cu șampania

1409
Măriilor, stați acasă! Matei vine cu șampania - sticlamatei-1312565693.jpg
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, va face cinste locuitorilor orașului care își serbează numele cu prilejul zilei de Sfânta Maria. Edilul de la Năvodari va oferi sticle de șampanie tuturor năvodărenilor care își serbează onomastica în data de 15 august.
Inițiativa este sponsorizată de către primar, din fondurile sale proprii, în colaborare cu consilierii locali din partea PSD. În total, vor fi distribuite aproxi-mativ 1.200 de sticle, deși, potrivit estimărilor lui Matei, există 1.500 de persoane care poartă numele Sfintei Maria, dar nu toți pot fi găsiți acasă. Șampania va fi distribuită direct la domiciliile sărbătoriților, în data de 15 august.
"De când sunt primar, organizez astfel de acțiuni cu ocazia tuturor sărbătorilor religioase dedicate sfinților. Doresc să contribuim la bucuria oamenilor care își serbează ziua cu prilejul acestei sărbători importante", a declarat primarul orașului Năvodari.
Menționăm că pe sticle sunt lipite două abțibilduri. Pe primul, primarul le urează "La mulți Ani de Sfânta Maria" locuitorilor orașului, iar pe cel de-al doilea, aflat pe spate, este prezentată o descrie a sărbătorii religioase, în care menționează obiceiurile tradiționale specifice acestei zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2616 secunde