Mariana Gâju, realeasă președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Constanța

220
3
Mariana Gâju, realeasă președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Constanța - acor-1507046013.jpg

Articole de la același autor

Sala "Remus Opreanu" din cadrul Prefecturii Constanța a găzduit, ieri, Adunarea Generală a Filialei Județene Constanța a Asociației Comunelor din România. 

În cadrul lucrărilor a fost adoptată hotărârea privind alegerea pe funcții a noului Consiliu Director pentru mandatul 2016 - 2020.

Astfel, în funcția de președinte a fost reales primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. De asemenea, vicepreședinți au fost aleși primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, și primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu. Secretar general a fost desemnat primarul comunei Chirnogeni, Gheorghe Manta. Din Consiliul Director va mai face parte, ca membru, primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.

La Adunarea Generală de la Constanta au participat și președintele Asociației Comunelor din România, Emil Drăghici, și președintele executiv, Sergiu Tăra. 

De asemenea, au fost invitați și au participat președinții filialelor județene Galați, Tulcea, Ialomița și Brăila.

Comentează știrea

Lupta
4 octombrie 2017
de partid

hmm... si ce inseamna asociatia comunelor din Romania? E foarte adevarat ca dupa 1989 exista libertate de asociere. Asociatia oraselor din Romania exista? Asa ,, ca chestie.. comunele din Romania stiu ele ca pot fiecare sa isi construiasca cate un liceu de la buget, chiar daca nu au elevi ? Asociatia PSD istilor...

CICA
4 octombrie 2017
FOSTUL DE LA ANAF !

AVAND BUZUNARELE PLINE DE BANI DE LA ANAF, BUZUNARELE ACUM LE-A UMPLUT SI MAI MAAAAALT, CA DE, BANUL LA BAN TRAGE SI CUM NOI, OAMENII ROMANIEI, NE CHINUIM CA SA-I IMBOGATZIM PE : PUNGASII, HOTZII, DEVALIZATORII SI EXCROCII ACESTEI TZARI, ASTEPTAM VREMURI MAI BUNE SI PENTRU NOI CU SALARII SI PENSII MAI MARI, DAR CUM PUNGASII SI HOTZII NEAMULUI ROMANESC, NU-S DEFAPT HOTZII CARE FURA DE NEVOIE, CI HOTZII SI PUNGASII SUNT CEI AFLATZI / COCOTZATZI DE NOI AMARATZII ACESTEI TZARI, CARE-I VOTAM PENTRU O GALEATA : ROSIE, GALBENA ORI PORTOCALIE CU TE MIRI CE PRODUSE ALIMENTARE ATERATE / EXPIRATE SI EI : " BESTIILE CU CHIP DE OM ", EXCROCII, HOTZII, PUNGASII.......... ASEZATZI / VOTATZI SI ASEZATZI IN FUNCTZIILE CELE MAI INALTE, FUNCTZII DIN STATUL ROMAN IN BAZA CARORA FURA, DEVALIZEAZA, EXCROCHEAZA POPORUL ROMAN FARA NICI UN PICA DE MILA ACEST POPOR ROMAN DE CATEVA DECENII, DE CIRCA 30 DE ANI, CAND ESTE VORBA DE MAJORAREA SALARIILOR SI PENSIILOR SPECIALE PENTRU EI { PARLAMENTARII, MINISTRII, PRESEDINTELE SI ACOLITZII }, BANI SUNT, CAND ESTE VORBA DE NOI, OAMENII DE RAND, NOI, OAMENII CARE MUNCIM PENTRU EI, CA SA NE FURE, INCEP CU VORBELE : PAI, SA VEDETZI, INTRA TZARA IN CRIZA, CE ARE SA SPUNA HOTZII DE LA MINISTERUL FINANTZELOR DACA SUNT BANI SI TOT ASA MAI DEPARTE !?!

ROMAN
4 octombrie 2017
CONSTATARE

MAI SUNT CATEVA SAPTAMANI SI INVATZAMANTUL ROMANESC SI CEL CONSTANTZEAN, SERBEAZA HALLOWEENUL CEL DRACESC, PE HALLOWEENUL CEL DRACESC, CRESTINII NU TREBUIE SA-L SERBEZE SI CU ATAT MAI MULT COPIII / ELEVII, DEOARECE COPIII SUNT FIINTZE : INOCENTE, DRAGALASE, GINGASE, INGERI IN TRUP, PARINTZII II TRIMIT LA GRADINITZA SI LA SCOALA PENTRU A INVATZA CEEA ESTE : FRUMOSUL, GINGASIA UNEI ALTE FIINTZE, SENSIBILITATEA SI NU MONSTRUOZITATEA PE CARE LE-O INSPIRA HALLOWEENUL CU : DEMONI, VRAJITOARE, VAMPIRI.......... , PENTRU CA HALLOWEENUL, NU-I SARBATOARE CRESTINEASCA CI DRACEASCA , HALLOWEEN este o sărbătoare de origine celtică, HALLOWEEN este o sărbătoare împrumutată de câțiva ani buni și în România, care și-a câștigat repede adepți, mai ales că în noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizează în zâne, prințese sau prinți, vampiri, vrăjitoare, mumii sau schelete. HALLOWEEN preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Sărbătoarea pe care o cunoaștem sub numele de Halloween a fost influențată, de-a lungul secolelor, de numeroase culturi. În Imperiul Roman era Ziua Pomona, la celtici era festivalul Samhain, iar la creștini Sărbătoarea Tuturor Sfinților. NOI, CRESTINI PRIN : BOTEZ / INCRESTINARE, CUNUNIE RELIGIOASA, ICOANELE CRESTINE ORTODOXE DIN SPATZIILE DE INVATZAMANT ( DACA OR MAI FI ICOANE IN CLASE, DACA NU LE-OR FI DOSIT UNII ALTZII ), FAMILIA TRADITZIONALA CRESTINA ORTODOXA, CRUCEA PURTATA LA GAT, ORI ASEZATA LA LOC VIZIBIL IN CLASELE ELEVILOR, DACA NU S-OR FI LEPADAT UNII ALTZII DIN INVATZAMANT DE HRISTOS, PENTRU CA NECREDINTZA, NECUVIINTZA SI FAPTELE URATE, AU ATRAS DUPA SINE URA DE NESTAVILIT IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU, CA FAPTELE URATE SI NEPLACUTE CARE NU AU NIMIC IN COMUN CU CONDUITA MORALA, IUBIREA DE HRISTOS SI APROAPELE, ADICA ELEVII DE LA CLASA SA NU REPREZINTE UN NUMAR, ORI UN MOTIV DE REZOLVARE A INTERESELOR PERSONALE : MEDITATZII, CIUBUCAREALA SI MULTE ALTE FOLOASE NECUVENITE, DACA PARINTZII NU SE SUPUN CERERILOR UNORA ALTORA DIN INVATZAMANT, URMEAZA : CHINUNUL, IZOLAREA, DISCREDITAREA, DEFAIMAREA ELEVULUI RESPECTIV / ELEVILOR RESPECTIVI............. SI DE ACOLO INCOLO, MULTZI ELEVI NUMAI URMEAZA CURSURILE, ABSENTEAZA DE LA ORE, DE LA SCOALA ORI SUNT APATICI, SE AUTOIZOLEAZA, NUMAI DAU RANDAMENT SCOLAR, CA SUNT AGRESIVI, CA BAT COLEGII SI DUPA ACEEA NE INTREBAM, CE SE INTAMPLA CU SCOALA SI ELEVII SCOLII ROMANESTI, CAUZELE SUNT MULTE SI UNELE DINTRE CAUZE SUNT : SARBATORIREA HALLOWEENULULUI CEL DRACESC, CADRELE DIDACTICE CARE AU TRANSFORMAT CLASA IN PRAVALIE, LOC DE REZOLVARE A INTERESELOR PERSONALE SI ALTE CAUZE AR MAI PUTEA FI ENUMERATE ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9735 secunde