Mai multe ştiri online:

Marian Oprișan: Dacă PSD ia sub 30% și pierde alegerile, atunci Dragnea trebuie să demisioneze

Ştire online publicată Duminică, 26 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Organizației PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat că, în cazul în care Partidul Social Democrat va obține un rezultat sub așteptări la alegerile europarlamentare, sub 30%, liderul formațiunii, Liviu Dragnea, „trebuie să plece acasă”.


„Urnele se închid la ora 21,00, până atunci nu avem ce să vorbim. Deci, să ne înțelegem, cine muncește mai și greșește. Povestea este următoarea: PSD, normal, ar trebui să câștige alegerile prin ceea ce a făcut la guvernare. Dacă nu câștigă alegerile, asta înseamnă că s-a greșit undeva și vom vedea unde”, a precizat Marian Oprișan, duminică seara, la sediul PSD, întrebat care este pronosticul său și dacă PSD va înregistra un scor de sub 30% la europarlamentare.


Întrebat ce ar trebui să se întâmple dacă PSD pierde alegerile, el a răspuns: „Un partid primește ceea ce merită – dacă pierde alegerile, șeful partidului trebuie să plece acasă”.


„Dacă PSD pierde alegerile și vom obține, cum să spun, un rezultat foarte slab, în decembrie 2016 am obținut aproape 50% din voturi, dacă acum obținem sub 30%, evident că Dragnea trebuie să plece acasă”, a punctat Oprișan.


El a adăugat că PSD trebuie să guverneze pentru că e un partid serios. „Dacă vom vedea că rezultatele alegerilor sunt cele sub așteptări, ne gândim serios la faptul să revalidăm programul nostru de guvernare în raport cu populația țării”, a mai spus Oprișan.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8267 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0801 secunde