Marian Neacșu: Nu cred că este nevoie de o reformă în PSD

130
Marian Neacșu: Nu cred că este nevoie de o reformă în PSD - reformainpsd-1500968095.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, i-a contrazis pe cei care susțin că formațiunea are nevoie de o reformă, arătând că partidul a depășit "epoca Grindeanu" și funcționează din nou în parametrii corespunzători.

"În măsura în care aș fi socotit că e nevoie de o reformă în PSD m-aș fi aflat lângă cei care cer acest lucru (Sorin Grindeanu, Cătălin Ivan, Eugen Teodorovici — n.r.). Nu sunt acolo, sunt aici. Deci nu cred că este nevoie de o reformă în partid. PSD, care a câștigat în mod covârșitor alegerile trecute, așa cum nu a mai făcut-o niciun partid din țară, este, în epoca post-Grindeanu, reintrat în parametrii funcționali corespunzători, atât în ceea ce privește activitatea politică, cât și activitatea guvernamentală. (...) Acum, când dintr-o comunitate, niște oameni sunt trecuți dincolo de gard, bineînțeles că viața de dincolo de gard pare altfel decât viața de aici. Și așa reforma o facem din afară spre interior. Cred totuși că este creat cadrul ca oamenii să se exprime în interiorul partidului, nu în afara lui", a afirmat el, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Întrebat despre diferența de procente care se înregistrează între PSD și liderul partidului, Marian Neacșu și-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuși să-și îmbunătățească scorul în sondaje.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0117 secunde