Marian Munteanu despre Alianța Noastră: Avem organizații în foarte multe județe

113
Marian Munteanu despre Alianța Noastră: Avem organizații în foarte multe județe - 61794434-1469781806.jpg

Articole de la același autor

Marian Munteanu a declarat că platforma Alianța Noastră 'vine cu o nouă propunere politică', iar programul de guvernare al formațiunii politice Alianța Noastră va fi prezentat până la finalul lunii august.


Munteanu a mai declarat că Alianța Noastră are grupuri de inițativă în toată țara și în afara granițelor.
'Alianța Noastră, acționând pe două planuri, în acest moment pe planul unei platforme civice care deja s-a răspândit în întreaga țară și în lume, există nenumărate grupuri de inițiativă, (...) aproape peste tot (...). Eu cred că vom reuși la sfârșitul lui august să vă raportăm (...) că am acoperit întreg teritoriul național, că nu mai există județ unde să nu funcționeze măcar un grup de inițiativă al Alianței Noastre, avem județe în care funcționează mai multe grupuri de inițiativă în mai multe orașe și chiar și în comune', a spus Munteanu, la Realitatea TV.
El a adăugat că va fi păstrată platforma civică Alianța Noastră și în viitor, iar formațiunea politică Alianța Noastră 'va avea misiunea să reprezinte politic în Parlament platforma civică.
Munteanu a menționat că Alianța Noastră va prezenta un program de guvernare până la finalul lunii august și că 'este totuși o formațiune nouă, abia a început să se organizeze deși merge foarte bine și oamenii vin în număr semnificativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9831 secunde