Marcel Ciolacu: "Sunt șanse ca la viitoarele alegeri să avem o alianță electorală"

216
Marcel Ciolacu:
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică seara, că este posibil ca la viitoarele alegeri social-democrații să formeze alianțe electorale cu ALDE și Pro România.

"Este posibil la locale să existe alianțe punctuale, pe zone, și sunt mari șanse ca la viitoarele alegeri să avem o alianță electorală, mai multe partide să participe împreună. Da, este normal. Eu am toată deschiderea pentru așa ceva. Sper să găsim calea cea mai bună", a declarat Ciolacu la România TV, răspunzând unei întrebări referitoare la posibilitatea ca PSD să formeze alianțe cu ALDE și Pro România.

El a mai spus că social-democrații consideră că trebuie să organizeze Congresul PSD până la alegerile locale și parlamentare și a reafirmat că va candida pentru funcția de președinte al partidului.

"Toți colegii am hotărât că va trebui făcut un congres cât mai repede, până în alegerile locale și parlamentare, unde o anumită conducere să-și asume acest ciclu electoral. E pentru prima oară când venim cu o echipă atât de aproape de alegeri. Voi candida la funcția de președinte, am și anunțat, împreună cu o echipă și cu un proiect politic. Și nu numai, poate până atunci stânga românească se reunește cu anumite valențe liberale și vom veni chiar cu un proiect alternativ de guvernare", a mai declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat cine este stânga românească în afară de PSD, Ciolacu a spus că sunt discuții cu Pro România, ALDE, cu sindicate și chiar cu fermieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3919 secunde