Marcel Ciolacu, de la PSD: "Amânarea alegerilor locale este o opțiune"

387
Marcel Ciolacu, de la PSD:

Articole de la același autor

Președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi seară că amânarea alegerilor locale reprezintă o opțiune.

Întrebat la B1TV dacă este de părere că alegerile locale ar trebui amânate, Ciolacu a răspuns: "Vom vedea cum decurg lucrurile. Am văzut ce s-a întâmplat în Franța. A fost un fiasco forțarea alegerilor locale în acest context, s-a și anulat turul doi din Franța. Cred că mai avem timp să discutăm aceste lucruri, să vedem în ce parte se îndreaptă... Este o opțiune și amânarea alegerilor locale".

Recent, și președintele Pro România, Victor Ponta, a transmis că alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie.

"Războiul contra Epidemiei de Coronavirus este tot ce contează acum/grija față de oamenii afectați direct și indirect/măsurile pentru asigurarea serviciilor de sănătate, pensii, salarii, educație - în această perioadă de criză! Alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie, acum nu este timp de bătălii politice și campanii electorale - totul trebuie să fie despre Războiul contra Epidemiei de coronavirus - și despre măsuri contra crizei economice!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3205 secunde