"M-am săturat de directorul de la Muzeul de Istorie"

444
1

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța s-au reunit pentru a dezbate bugetul județului pentru anul 2016. Printre altele, s-a adus în discuție și subiectul privind personalul contractual al CJC Constanța.

Președintele interimar al Consiliului, Cristinel Dragomir, a spus ca personalul contractual cuprinde 630 de oameni, dintre care 500 de posturi sunt ocupate.

În acest context, consilierul local de la PNL, Mihaela Andrei, a luat cuvântul și a spus că din ceea ce știe ea, la Muzeul de Istorie Constanța, directorul Gabriel Custurea a solicitat încă 10 angajați. În replică, Dragomir a spus:

"M-am saturat de directorul de la Muzeul de Istorie, care se plânge mereu. Noi am aprobat toate solicitările, de câte ori a fost nevoie, dar am impresia că problema este la el, că nu e capabil să gestioneze situația de acolo, deoarece practic el este director. Din ce îmi aduc aminte, el nu a trecut evaluarea în cadrul CJC, ci a luat pe urmă un concurs din partea unei comisii, așa că în calitate de directotr de instituție trebuie să invețe să gestioneze fonduri"

Comentează știrea

Cristinel
4 februarie 2016
Cristinel

Tot baiatul mamii ai ramas.Nu intelegi nimic din ce se intampla in jurul tau.Mai Cristinel,evaluatorule,dar tu ce scoala ai terminat ? Vai ,mama voastra de politruci semianalfabeti.Mie mi-ar fi rusine sa ma strige lumea Cristinel sau Nicusor la batranete.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8105 secunde