"Lumea nu este dornică să lucreze în administrația publică locală"

435
3
Primăria Constanța a scos la concurs 110 posturi. Anunțul a fost făcut, ieri, de primarul Decebal Făgădău, care a declarat că "lumea nu este atât de dornică să lucreze în administrația publică locală".

În opinia edilului, tinerii nu sunt atrași de a ocupa un post în administrația publică locală din cauza salariilor mici, dar și din cauză că momentul este puțin atipic: "Cred că vom depăși ușor, ușor, acest moment. Dacă aștept o schimbare a administrației publice locale, o aștept de la tineri". 

Comentează știrea

petrica
1 septembrie 2015
dar!

dar sunt dornici cei pentru care sunt create special posturile si care se dau la pile,cunostinte si relatii este plina primaria de neamuri

Fox
1 septembrie 2015
Serios?

De unde stiti domnule primar interimar ca tinerii nu vor sa lucreze in administratia publica? Ati intreprins un studiu de piata? imi pare rau sa va contrazic, dar noi tinerii care ne cautam un loc de munca vrem sa lucram in administratia publica. Avem insa doua probleme majore: nu avem rude in primarie si nu avem bani pentru a da spaga.

Florin
10 septembrie 2015
Garantia seriozitatii!

Bani cu pasi simpli! Ce poate fi mai simplu decat sa castigi bani in timpul liber, fara stres, fara sefi, fara obligatii, chiar si fara sa recrutezi alti oameni? Sigur ar trebui sa te intereseze asta! Aici avem oferte de lucru la domiciliu pentru toti! Trebuie doar sa te hotarasti repede si sa incepi acum! Noi te ajutam sa reusesti! Trimite urgent o cerere prin care sa soliciti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5754 secunde