Mai multe ştiri online:

Ludovic Orban: "PNL e împotriva aberațiilor fiscale anunțate de Guvern"

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Iulie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Președintele PNL, Ludovic Orban, trage un semnal de alarmă și susține că măsurile fiscale introduse în programul de guvernare pe furiș, de la o zi la alta, riscă să pună în pericol dezvoltarea afacerilor în România, iar liberalii sunt categoric împotriva acestor aberații fiscale.

„În disperare, văzând că nu reușesc să colecteze banii la care se așteptau, cei de la PSD au introdus în programul de guvernare 11 modificări, care toate sunt de natură fiscal bugetară și care toate generează noi obligații, fie pentru firme, fie pentru cetățeni. Ca o trecere scurtă în revistă, amintesc impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, impozitul pe gospodărie, numit altfel acum în programul de guvernare, îi spune impozit pentru persoane fizice pentru venitul global, introducerea contului special pentru plata TVA, majorarea taxelor pe cifra de afaceri pentru operatorii din energie și telecomunicații, creșterea artificială a salariului minim la 2.000 de lei”, a spus Ludovic Orban.

Liderul liberal s-a referit și la impozitul pe cifra de afaceri, susținând că rămâne ca o amenințare pentru oamenii de afaceri.

Orban a mai menționat că PNL e împotriva măsurilor fiscale anunțate în ultima perioadă și le-a caracterizat drept „aberații fiscale” care riscă să pună în pericol dezvoltarea economiei. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9855 secunde