Mai multe ştiri online:

Ludovic Orban: Ne-am întâlnit cu președintele Iohannis. Nu am discutat despre lista pentru europarlamentare

Ştire online publicată Joi, 17 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Liderul PNL, Ludovic Orban, alături de mai mulți membri ai partidului, s-a întâlnit, miercuri, cu președintele Klaus Iohannis.

"Principala temă a fost modul de derulare a Președinției Consiliului UE, prioritățile României la nivel european, modul în care eu, președintele PNL, pot să susțin diferitele priorități aflate pe agendă prin intermediul bunelor relații pe care le avem la nivelul grupului PPE (...) și, de asemenea, am discutat despre ce considerăm important legat de evenimentele europene care urmează să se desfășoare în România. O să existe o reuniune cu grupul PPE din Comitetul regiunilor, o să existe o reuniune a grupului PPE cel mai probabil în marja Consiliului European. Nu s-a discutat niciun cuvânt despre lista pentru europarlamentare sau pe vreo altă temă conexă din cele care au fost reflectate pe surse în mod fals", a declarat Orban pentru Agerpres.

El a precizat că la întâlnirea cu Iohannis, care a avut loc miercuri, au participat mai mulți liberali.

"Am fost mai mulți. (...) Nu dau detalii privind locul. Este o întâlnire care nu este secretă și face parte normalitate, din colaborarea normală care există între noi, mai ales privitor la problematica europeană și coordonarea privitoare la problematica europeană pentru îmbunătățirea imaginii României și pentru a putea interveni în favoarea României la nivel european", a precizat Ludovic Orban.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7132 secunde