Ludovic Orban: "Îl somăm pe Dragnea să înceteze presiunile…"

233
Ludovic Orban:

Articole recomandate

PNL îl somează pe președintele PSD, Liviu Dragnea, și pe apropiații săi să înceteze presiunile asupra Parchetului General privind ancheta referitoare la protestul din 10 august, a declarat, astăzi, președintele liberal, Ludovic Orban, citat de Agerpres.

"PNL îi somează pe Dragnea și pe acoliții săi să înceteze orice fel de presiune asupra Parchetului de pe lângă ÎCCJ privitoare la ancheta care să stabilească vinovații pentru reprimarea brutală a manifestației pașnice din 10 august. Tot mai multe acțiuni arată limpede că Liviu Dragnea, care se simte cu musca pe căciulă, atât el, cât și apropiații săi, Carmen Dan și alți factori decidenți, caută prin orice mijloace să intimideze procurorii care anchetează acțiunile ilegale săvârșite de cei responsabili în călcarea în picioare a drepturilor și libertăților cetățenilor români care au manifestat pașnic pe 10 august", a afirmat Orban, după ședința Biroului Executiv al PNL.

El a arătat că și demararea de către ministrul Justiției a evaluării procurorului general Augustin Lazăr, "fără niciun motiv serios", nu reprezintă altceva decât o formă de presiune care se pune asupra PÎCCJ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7574 secunde