Ludovic Orban, despre amnistia fiscală: Guvernul vrea să îi premieze pe rău platnici

236
Ludovic Orban, despre amnistia fiscală: Guvernul vrea să îi premieze pe rău platnici - ludovicorban2-1532446528.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că după ce a modificat legile Justiției și Codul penal pentru infractori, Guvernul vrea să îi premieze acum pe rău platnici, printr-un proiect care vizează amnistia fiscală.

"PNL este categoric împotriva proiectului de amnistie fiscală pe care l-a lansat domnul Vâlcov, nu știu dacă și ministrul Finanțelor, domnul Teodorovici îl va susține. Se pare că adevăratul slogan al PSD este nedreptate până la capăt. După ce a modificat legile Justiției și Codul penal, nu pentru cei 99% dintre cetățenii români care respectă legea, făcând un Cod penal și niște legi ale justiției pentru infractori sau pentru posibilii infractori, iată că și în domeniul fiscal actualul Guvern îi premiază tot pe cei răi, tot pe răi platnici, dând un semnal îngrozitor către societate că cine își plătește taxele și impozitele la timp este un fraier și că nu beneficiază de niciun fel de recunoaștere și de recompensă din partea Guvernului. Beneficiază de susținere din partea Guvernului aceia care sunt rău platnici", a afirmat Ludovic Orban.

Zilele trecute, consilierul de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a anunțat că măsura amnistiei fiscale este prevăzută în programul de guvernare și include ștergerea datoriilor unor companii, precizând însă că "astfel de lucruri se fac, nu se discută". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8856 secunde