€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Ludovic Orban, apel la unitatea partidului: Cine nu vine alături de noi, înseamnă că face un serviciu PSD

Ştire online publicată Luni, 06 August 2018. Autor: Carmen MOCANU
Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut sâmbătă, la reuniunea Consiliului Național, un apel la unitatea partidului, subliniind că doar Partidul Național Liberal este forța politică care se bate de la egal la egal cu PSD, iar cine nu vine alături de liberali face un serviciu social-democraților.

„Nu este altcineva pe scena politică românească care să aibă forța să învingă această caracatiță postcomunistă, controlată cu aceleași mijloace staliniste, pe care o formează PSD-ul lui Dragnea. Doar PNL este forța politică care se bate de la egal la egal cu PSD și are capacitatea de a învinge PSD, așa cum am demonstrat inclusiv în alegerile locale și cum vom demonstra în următoarele alegeri. PNL trebuie să fie un adversar ireductibil al PSD, principala forță politică care se luptă cu PSD. Cine este împotriva PSD trebuie să fie alături de PNL, cine nu vine alături de noi în această bătălie, înseamnă că face, de fapt, un serviciu PSD și acestui mod dezastruos de guvernare și felului în care își bate joc actuala guvernare”, a afirmat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

El a spus că liberalii trebuie să fie uniți, solidari și coerenți.

„Ce trebuie să facem în următoarea perioadă? Președintele României a făcut un apel la unitate, același lucru îl fac și eu. Trebuie să fim uniți, să fim solidari, să fim coerenți, trebuie să ne implicăm toți în bătălia pe care o avem de dus. Fiecare la nivelul lui. Fiecare prin forța și mijloacele de care dispune. Avem nevoie de o apropiere de cetățean, de a intra în casa fiecărui român pentru a le spune adevărul, pentru a-i feri de propaganda mincinoasă și de toate gogoșile umflate pe care le rostește partidul de guvernământ și prelungirile sale mediatice”, a mai afirmat Orban.

Liderul liberal a subliniat că PNL trebuie să se pregătească cu maximă seriozitate pentru anii electorali ce urmează.

„Trebuie să ne pregătim cu maximă seriozitate pentru cei doi ani electorali care vor urma. Vor fi doi ani extrem de grei, în care PNL are nevoie de fiecare membru să fie implicat în această grea bătălie pe care o ducem pentru România. PNL are capacitatea de a guverna România pentru binele românilor. Trebuie să ne pregătim serios de guvernare. Eu nu-mi pun întrebarea dacă ajungem la guvernare, ci când ajungem la guvernare”, a mai spus Orban.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7323 secunde