Ludovic Orban: "27 septembrie, propunerea pentru alegerile locale"

153
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, ieri, că în ședința de săptămâna viitoare Guvernul va adopta proiectul de lege prin care se propune ca alegerile locale să aibă loc pe data de 27 septembrie.

"Propunerea noastră pentru data alegerilor va fi 27 septembrie. După promulgarea legii de prelungire a mandatelor aleșilor locali, adoptată de Parlament, în ședința de Guvern de săptămâna viitoare vom adopta proiectul de lege prin care vom propune data alegerilor - 27 septembrie - și, evident, o serie de alte măsuri, dintre care unele măsuri sunt legate și de o protecție a persoanelor implicate în procesul electoral", a afirmat Orban.

Premierul și-a exprimat convingerea că până pe 27 septembrie răspândirea virusului se va diminua și vor putea fi organizate alegeri locale.

Autoritatea Electorală Perma-nentă a elaborat proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, precum și a unor măsuri pentru buna organizare și desfășurare a acestora, care prevede că alegerile locale se vor desfășura pe 27 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6418 secunde