Locuitorii din Nicolae Bălcescu, chemați la urne să-și aleagă primarul

236
Locuitorii din Nicolae Bălcescu, chemați la urne să-și aleagă primarul - alegeribalcescu-1497021891.jpg
La un an de la alegerile locale din 2016, cetățenii cu drept de vot din comuna Nicolae Bălcescu sunt așteptați, duminică, 11 iunie, la urne, pentru a-și alege un nou primar. 


Viorel Bălan, primarul ales în luna iunie a anului trecut de cetățenii comunei Nicolae Bălcescu, a fost demis din funcție prin ordin al prefectului Constanței, în luna august a anului trecut. Ulterior, el a părăsit Partidul Național Liberal al cărui membru era și s-a înscris în PSD. Decizia prefectului prin care s-a emis ordinul de încetare al mandatului a venit în urma raportului de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate care l-a declarat pe primarul Viorel Bălan incompatibil cu această funcție. 


În aceste condiții, Guvernul a decis organizarea unor noi alegeri. Drept urmare, pentru funcția de primar s-au înscris șase candidați. Astfel, fostul viceprimar, Nicolae Ciocănete, va candida din partea PSD, Adrian Albu va reprezenta PNL, iar Lucian Constantin este candidatul PMP. Pe lângă cei trei care candidează din partea partidelor politice, mai sunt alți trei candidați independenți, respectiv, Dumitru Timofte, Tudor Gheorghe și Nicolae Albu. 


La finalul zilei de duminică, va fi declarat câștigător cel care va reuși să strângă cele mai multe voturi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.188 secunde