Liviu Dragnea vrea să scape de condamnarea la închisoare. A depus contestația la Instanța Supremă

147
Liviu Dragnea vrea să scape de condamnarea la închisoare. A depus contestația la Instanța Supremă - razboitotalinpsdatacliviudragnea-1571394804.jpg
Liviu Dragnea a formulat o contestație în anulare prin care vrea să scape de condamnarea la 3 ani și jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acțiunea a fost depusă vineri de către Liviu Dragnea la ÎCCJ.


Surse judiciare citate de STIRIPESURSE susțin că motivele contestației în anulare ar fi similare cu cele pentru care Curtea de Apel București a admis recent o acțiune a judecătoarei Camelia Bogdan în privința unor hotărâri ale Colegiului de Conducere a ICCJ.

Astfel, explică sursele citate, motivul invocat de Liviu Dragnea ar fi acela că la momentul judecării apelului completul de magistrați nu ar fi fost legal constituit, ceea ce ar atrage cu sine nelegalitate deciziei.


Dacă s-ar admite pe fond contestația în anulare consecința directă ar fi, potrivit surselor citate, casarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea și implicit eliberarea acestuia din închisoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6129 secunde