€ 4.7199
£ 5.2701
$ 4.1541

Mai multe ştiri online:

Liviu Dragnea: Vom avea un sistem foarte simplu de comunicare partid-Guvern

Ştire online publicată Marţi, 17 Octombrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că a stabilit, împreună cu premierul Mihai Tudose, un sistem de comunicare mai simplu, menționând că vor face o întâlnire informală cu miniștrii pentru chestiunile legate de guvernare și pentru evaluarea secretarilor de stat.

„Am discutat astăzi, este un sistem foarte simplu de comunicare în care nu mai umblă nimeni de la unul la altul cu intenția de a-și rezolva propria dorință și ne foloseau când pe mine, când pe Mihai și pe alți colegi. Am stabilit cum se comunică, cum relaționăm fiecare cu colegii noștri, lucrurile intră pe un făgaș normal, cum fusese stabilit inițial, dar ultimele două luni de zile din vina noastră am lăsat lucrurile să nu mai fie”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

El a adăugat că vor avea loc întâlniri informale cu miniștrii, care vor trebui să facă, până la sfârșitul săptămânii viitoare, o evaluare a secretarilor de stat.

„O să facem o întâlnire informală cu miniștrii pentru chestiunile legate de guvernare și pentru evaluarea secretarilor de stat. Le-am dat temă împreună de la Sucevița, nu au finalizat-o. Până la sfârșitul săptămânii viitoare trebuie să prezinte premierului o analiză serioasă a activității fiecărui secretar de stat. Nu avem informații foarte bune despre toți. Evaluarea o facem împreună, problema a fost la comunicare”, a adăugat Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a afirmat, la rândul său, că problemele vor fi discutate într-un cadru organizat.

„Au fost voci care au solicitat ca atunci când vor mai fi probleme să discutăm într-un cadru organizat. Așa va fi”, a spus Tudose.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7436 secunde