Liviu Dragnea, ultimele informații despre starea sa de sănătate

180
Liviu Dragnea, ultimele informații despre starea sa de sănătate - liviudragneaspital-1553002014.jpg

Articole recomandate

Răsturnare de situație privind starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Conform ultimelor informații președintele PSD a refuzat operația și urmează să fie externat vineri pentru a participa la ședinta CExN pentru validarea listei pentru europarlamentare care va avea loc în weekend.


Liviu Dragnea, președintele PSD va ieși din spital vineri, urmând să continue tratamentul pentru problemele la spate. Dragnea nu a fost de acord cu operația, astfel că medicii vor continua să-l țină sub supraveghere în funcție de evoluție, scrie Libertatea.ro.

Liviu Dragnea și-a făcut investigații medicale spitalul privat Sanador din Piața Victoriei, acuzând o hernie de coloană vertebrală. Conducerea PSD se va reuni în weekend pentru a stabili lista candidaților la alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai.

Lista este deschisă de Rovana Plumb, însă numele surpriză este Maria Grapini. Grapini este în prezent europarlamentar, iar la ultimele alegeri a candidat din partea Partidului Umanist al lui Dan Voiculescu.

Un alt nume nou pe lista PSD pentru europarlamentare este cel al lui Ileana Carmen Mihălcescu, care va fi susținută de organizația PSD București. Moldovan este vicepreședinte al Camerei Deputaților din septembrie 2018, iar în decembrie 2018 a fost audiată la DNA în calitate de martor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6094 secunde