€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Liviu Dragnea: „Studenții ar putea primi subvenție pentru transportul aerian intern“

Ştire online publicată Sâmbătă, 18 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, în timpul întâlnirii cu social-democrații din Topoloveni, că i se pare o idee bună ca statul să deconteze 50% din biletele de transport aerian intern, după ce o tânără i-a propus acest lucru, motivând că există schimburi de experiențe între facultăți, anunță Mediafax.
„Aș avea o idee, dacă îmi permiteți, pentru transportul aerian intern, să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experiențe între facultăți și ar fi ceva foarte util pe lângă facilitățile pe care PSD ni le-a oferit”, a spus o studentă, membră PSD, în timpul întâlnirii lui Liviu Dragnea cu social-democrații din Topoloveni.


Ea a spus, în discursul său, de ce un tânăr ar vota PSD.
„Noi, tinerii, suntem viitorul. Nu e momentul să fim ca un cetățean turmentat în lumea asta teatrală. Știm ce vrem, știm că PSD e opțiunea noastră. PSD susține tinerii”, a afirmat ea.


În replică, Dragnea a catalogat propunerea ca fiind „o idee foarte bună“.
„Mi se pare o idee foarte bună și asta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul țării. Cred că vor fi bucuroase și companiile de transport, dar, da, eu cred că se poate face”.


De asemenea, președintele PSD a ținut să o felicite pe tânără pentru „profunzimea“ discursului său, acuzându-i pe ceilalți tineri care se informează din „lumea virtuală”.


„Felicitări pentru modul cum ai vorbit și pentru cum gândești! În primul rând am văzut la acest copil o profunzime pe care, din păcate, nu-l mai vedem la mulți tineri. O vedem la suficient de mulți tineri pentru că încearcă, mulți dintre ei, să iasă din lumea virtuală, unde informațiile se iau în trei secunde fără să fie verificate și se fac și păreri, se conturează și păreri în două secunde”, a mai spus liderul PSD.


(Comandat de Partidul Social Democrat – PSD, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 41190008)
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7526 secunde