€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Liviu Dragnea: Regret atitudinea președintelui Iohannis. Nu o să dăm înapoi

Ştire online publicată Sâmbătă, 21 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a susținut că nu este interesat de cine va candida la alegerile prezidențiale din 2019, chiar dacă unul dintre candidați va fi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, președinte al Senatului.


Întrebat la un post de televiziune dacă este importantă o candidatură a lui Klaus Iohannis la prezidențialele de la anul, Dragnea a spus: „Chiar nu știu și vă spun sincer, nici nu vreau să se simtă jignit (n.r. - Klaus Iohannis), pe mine, personal, nu prea mă interesează acum. Noi nu suntem preocupați în momentul ăsta nici să ne stabilim cine va fi candidatul nostru, o să avem timp, cu atât mai puțin ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis, dacă va candida Călin Popescu-Tăriceanu, Cioloș sau alții. Este treaba lor. Unii se pregătesc pentru prezidențiale, spun tot felul de lucruri. Noi în timpul ăsta schimbăm România piesă cu piesă, pentru a reuși să punem rânduială în această țară, unde este o mare neorânduială de foarte mulți ani și o simțim cu toții, unii mai mult, alții mai puțin”.


Dragnea a menționat că regretă atitudinea din ultima perioadă a șefului statului.


„Regret atitudinea președintelui, care s-a schimbat brusc, și regret pentru că nu-i ajută la păstrarea sau la încercarea de a construi într-un climat normal în România, dar asta nu înseamnă că noi o să dăm înapoi sau o să ne speriem sau o să renunțăm la ceea ce ne-am propus pentru binele românilor”, a adăugat președintele PSD.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8827 secunde