Liviu Dragnea rămâne internat în spital. Medicii decid dacă va fi operat

119
Liviu Dragnea rămâne internat în spital. Medicii decid dacă va fi operat - liviudragneasuparatb1-1552812589.jpg
Liviu Dragnea a rămas internat în spital pentru problemele la coloană. Medicii i-a făcut RMN și urmează să decidă dacă este necesară vreo intervenție chirurgicală. Deocamdată șeful PSD va rămâne câteva zile în spital sub observație și tratament. 


Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a anunțat că Liviu Dragnea mai rămâne câteva zile internat in spital, urmând ca medicii sa decidă dacă il vor opera. Social-democratul spune că doctorii i-au recomandat să stea întins în pat, alături de el, în spital, fiind iubita sa, Irina Tănase. Potrivit lui Codrin Ștefănescu, ar fi vorba de o dublă hernie de disc.

Potrivit România TV, șeful PSD a mers la spital după conferința de presă de la PSD Ilfov pentru că acuza dureri mari de spate.

"Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului național. La insistențele mele și ale lui Mircea Drăghici a plecat de urgență la un spital din București pentru a-și face un RMN. În funcție de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut", a spus Codrin Ștefănescu, pentru știripesurse.ro.

Sursele au precizat că de aproximativ două-trei săptămâni, Liviu Drangea are aceste probleme la coloană. Șeful PSD ar mai fi ajuns la spital recent, a făcut injecții contra durerilor. În cadrul conferinței de presă, Dragnea acuza că ieri, la Târgoviște, a fost foarte frig și acest lucru i-a agravat starea de sănătate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.352 secunde